Dovbyk’in menajerinden transferle ilgili karar! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor istedi ama…
Transfer haberi: Dnipro’da forma giyen Artem Dovbyk'in adı son günlerde Fenerbahçe ile anılmıştı. 25 yaşındaki golcünün menajeri Ukrayna basınına oyuncusunun geleceğiyle açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (aspor.com.tr / Dış Haberler / Bora Salgın)
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.06.2022 17:16
- Güncelleme Tarihi: 30.06.2022 17:22
Adı Fenerbahçe ile gündemde olan Dnipro'da forma giyen Artem Dovbyk'in temsilcisi, Ukrayna basınından Sport Arena'ya açıklamalarda bulundu.
25 yaşındaki oyuncunun menajeri, Dovbyk'e Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ilgisi olduğunu duyurdu.
"4 BÜYÜKLERİN İLGİSİ VAR"
İşte Dovbyk'in menajeri Oleksiy Lyundovskyi'den transfer sözleri:
"Türkiye'den önde gelen dört kulübün de ilgisi var. Fakat her şeyden önce Avrupa'nın 5 büyük ligine odaklanıyoruz ve bu yönde çalışmalar yapılıyor. Ayrıca kiralama seçeneği kesinlikle gündemde yok."
GOLCÜ FUTBOLCUNUN TALİPLERİ ARTIYOR
Haberde ayrıca Torino, Bologna, Nottingham Forest gibi takımların da Dovbyk ile ilgilendiği belirtildi. 25 yaşındaki forvet Dnipro'da son sezonunda 18 maçta 14 gol 5 asistlik performans sergilemişti.
İşte Ukrayna basınına yansıyan o haber...
DİĞER HABERLER
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti. -
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu.