TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa kararı aldı!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, istifa kararı alarak görevini bıraktı. Federasyon tarafından yapılan resmi açıklamada başkan vekili Servet Yardımcı'nın vekaleten başkanlık yürüteceği ve Yardımcı'nın yerine ise yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar'ın getirildiği belirtildi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.04.2022 14:33
- Güncelleme Tarihi: 04.04.2022 15:11
Türkiye Futbol Federasyonu'nda Mehmet Baykan istifasının ardından Nuri Akın ve Alkın Kalkavan istifa kararı aldı. Arka arkaya gelen istifaların ardından başkan Nihat Özdemir'in de görevi bırakma kararı aldığı ortaya çıktı.
Yönetimdeki fikir ayrılıkları ve istifalar sonrası Nihat Özdemir, daha fazla göreve devam etmeme kararı aldı. Süper Lig başkanlarına durumla ilgili bilgi veren Nihat Özdemir, görevi bırakacağıyla ilgili ilk bilgiyi verdi. Haziran ayındaki genel kurula kadar Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın başkanlığı yürüteceği belirtildi. Haziran ayındaki genel kurulda seçim maddeli toplantı olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA!
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Başkanımız Sayın Nihat Özdemir görevinden istifa etmiştir.
Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkan Vekili Sayın Servet Yardımcı vekâleten başkanlık edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
YARDIMCI'NIN YERİNE MUSTAFA ÇAĞLAR GELDİ
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, yeni bir görevlendirmede bulundu.
Yönetim Kurulu'nun aldığı karar sonrasında Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, TFF Başkan Vekilliği görevine getirildi.
DİĞER HABERLER
-
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Konferans Ligi'nde Getafe ile Lugano arasında oynanacak mücadelede düdük çalacak. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları... -
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü.