Son dakika spor haberi: TFF açıkladı! 3 hakemin corona virüsü testi pozitif
Son dakika spor haberi: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), iki üst klasman hakemi ile bir üst klasman yardımcı hakeminin corona virüsü testinin pozitif sonuçlandığını açıkladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.04.2021 - 14:13
- Güncelleme Tarihi: 02.04.2021 - 14:30
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iki üst klasman hakem ile bir üst klasman yardımcı hakemin corona virüsü testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
TFF tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"İki Üst Klasman hakemimiz ile bir Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 31.03.2021 Çarşamba ve 01.04.2021 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonuçları pozitif çıkmıştır.
Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 10 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir."
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi ve Fransa Ligue 1'de yapmış olduğu kurtarışlaral adından söz ettiren milli eldiven Berke Özer'in performansı Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Son olarak İtalyan devi Milan'ın milli eldiveni takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarından itibaren VAR sisteminin kullanılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
İspanya La Liga'nın 16. haftasında Rayo Vallecano konuk ettiği Real Betis ile berabere kaldı. -
İngiltere Premier Lig'in 16. haftasında Manchester United, gol düellosuna sahne olan maçta Bournemouth ile berabere kaldı. İşte detaylar...