Amatör lig maçında gerginlik! Çevik kuvvetler araya girdi
Mersin’de oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında kulüp yöneticileri ile taraftar arasında çıkan gerginlik, çevik kuvvet polisinin araya girmesi ile sona erdi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2020 - 12:03
Spor-Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'inci Grup'ta Mersin ekibi Büyükşehir Belediye Meskispor ile Adana ekibi Ceyhanspor karşı karşıya geldi. Yoğun güvenlik önlemlerini alındığı karşılaşma golsüz sona erdi. Karşılaşmanın son düdüğü ile saha kenarı bir anda karıştı. Ceyhanspor soyunma odası önünde yöneticilerle taraftar arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, çevik kuvvet polisinin araya girmesi ile sona erdi.
Ceyhan ekibinin tepki gösterdiği maçın hakemleri de polis eşliğinde sahadan çıkartıldı. Ceyhanspor takım otobüsü polis eskortuyla stattan ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu amatör futbolcu transfer döneminin uzatıldığını açıkladı. -
A Milli Kadın Futbol Takımı’na oyuncu kazandırma hedefiyle düzenlenen 23 Yaş Altı Kadın Milli Takımı hazırlık kampı Riva’da başladı. Teknik direktör Nazlı Ceylan Demirbağ yönetimindeki milliler, 29 Kasım’da A Milli Takım ile hazırlık maçı oynayacak. İşte detaylar... -
İngiltere Premier Lig'de oynanan ve Everton'ın deplasmanda Manchester United'ı 1-0 yendiği maça futbol sahalarında eşine az rastlanır bir olay damga vurdu. -
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, ligin ilk devresini ilk 8'in içerisinde bitirip sezon sonunda da Avrupa kupalarına katılma hedefinde olduklarını söyledi.