Badou Ndiaye Trabzonspor'da
Devre arası çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Senegalli oyuncu Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Yıldız isim Trabzonspor formasını giydi.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması da giyen Badou Ndiaye Trabzonspor'a transfer oldu. Senegalli futbolcu Bordo-Mavi formalı fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yeni yıl sürprizi" diyerek paylaştı.
2017 yılında 7.5 milyon Euro'ya Osmanlıspor'dan Galatasaray'a gelen Ndiaye, 2018 yılında 16 milyon Euro karşılığında Stoke City'e transfer olmuştu.

BADOU NDİAYE KİMDİR?
Tam adı Papa Alioune Ndiaye'dir. Badou annesinin bebek iken koyduğu lakaptır. Yaygın olarak bu isimle anılır. Senegal'in başkenti Dakar'da 27 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelen Ndiaye futbola Diambars'ta başladı. Burada Bodo Glimt tarafından keşfedilen ve Norveç'teki birçok Afrikalı gibi ilk yurt dışı deneyimini yaşayan yıldız futbolcun önce kiralandı sonra bonservisiyle sarı siyahlı ekibe imza attı. Ülkemizde Hüseyin Çimşir'in raporları doğrultusunda Osmanlıspor tarafından 350 bin euroya transfer edilen Ndiaye burada gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başardı ve üç sezon sonra Galatasaray'ın yolunu tuttu. Sarı kımrızılılara 7.5 milyon euroya mal olan 29 yaşındaki oyuncu, yarım sezon sonra Stoke City'e 16 milyon euro karşılığında transfer oldu. Geçtiğimiz sezon bir kez daha kiralık olarak Galatasaray forması giydi. 2019-2020 sezonuna kırmızı beyazlı kulüpte bşaladı. 13 maçta gol ya da asist başarısı gösteremedi.