Hangisi 'Real' hangisi yalan?
La Liga’da taraftarını hayal kırıklığına uğratan Real Madrid ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde ise son doludizgin devam etti. Roma’yı da devirip son 16’yı garantiledi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.11.2018 - 22:18
- Güncelleme Tarihi: 29.11.2018 - 22:19
ROMA, REAL'DEN FARKLI DEĞİL
Julen Lopetegui'yi olaylı bir şekilde takımın başına getiren eflatun-beyazlıların bu sezon ligdeki inişli çıkışlı performansı ise taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Şampiyonluktaki en büyük rakibi Barcelona'ya 5-1 yenilen, 4 ile 10. haftalar arasında sadece bir galibiyet alabilen başkent temsilcisi, 20 puanla altıncı sırada yer alıyor. Real Madrid ile aynı grupta yer alan Roma'nın durumu da çok farklı değil. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen İtalyan temsilcisi, Serie A'da ise 5 galibiyet alabildiği 13 hafta sonunda lider Juventus'un 18 puan gerisine düştü. Milli futbolcu Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, puan cetvelinde yedinci sırada.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig’in 12. haftasında Leeds United ile Aston Villa kozlarını paylaşacak. Sezona istikrarsız bir giriş yapan ve topladığı 11 puanla düşme hattından çıkmak için mücadele eden Leeds United, Elland Road’daki bu zorlu randevuda taraftar desteğini arkasına alarak kötü gidişi tersine çevirmek istiyor. Konuk ekip Aston Villa ise Unai Emery yönetiminde yükselişe geçmiş durumda. Son iki maçını kazanarak ritmini bulan Birmingham temsilcisi, bu ivmesini Leeds deplasmanına da taşımayı hedefliyor. Peki, Leeds United-Aston Villa maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? -
Al-Nassr forması giyen Portekizli efsane Cristiano Ronaldo, muhteşem röveşata golüyle eski günlerini anımsattı. İşte Ronaldo'nun harika golü... -
İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Newcastle United evinde Manchester City'yi mağlup etti. İşte detaylar... -
İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Bournemouth evinde West Ham ile berabere kalırken, milli futbolcu Enes Ünal oyuna girer girmez attığı golle 1 puanı getiren isim oldu.