Cüneyt Çakır, Rusya - Mısır müsabakasında 4. hakem olarak görev yapacak
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Rusya'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nda bugün Rusya ile Mısır arasında oynanacak A grubu müsabakasında 4. hakem olarak görev yapacak.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.06.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 19.06.2018 11:57
Rusya'nın St. Petersburg şehrindeki St. Petersburg Stadyumu'nda TSİ 21.00'de başlayacak müsabakayı, Paraguay Futbol Federasyonu'ndan Enrique Caceres yönetecek. Bahattin Duran'ın yedek yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakada, Eduardo Cardozo ve Juan Zorrilla ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.
Çakır, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda daha önce Fas - İran mücadelesinde orta hakem olarak görev almıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. -
İspanya La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid sahasında Sevilla'yı konuk etti. Karşılaşmanın 30. dakikasında milli yıldız Arda Güler yaptığı harika vuruşla skor perdesini açtı. İşte Arda'nın golü... -
Tottenham-Coventry City maçı için geri sayım başladı. Premier Lig'in 7. haftasında Londra'da oynanacak karşılaşmada Tottenham, ligdeki galibiyet hasretini sona erdirmeyi hedefliyor. Coventry City ise son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Peki, Tottenham-Coventry maçı saat kaçta, hangi kanalda?