Nani şov yaptı, Valencia deplasmanda kazandı
La Liga'nın 6. hafta maçında Valencia, deplasmanda Leganes'i 2-1 yendi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.09.2016 19:56
Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan Portekizli Nani, 1 gol ve 1 asistle takımının galibiyetinde öne çıkan isim oldu.
Ev sahibi Leganes, 21. dakikada Alexander Szymanowski ile 1-0 öne geçerken, Valencia'nın beraberlik golü 33. dakikada tartışmalı bir pozisyonun ardından Nani'den geldi. İlk yarı 1-1'lik skorla sona erdi.
51. dakikada Nani'nin asistinde Mario Suarez, Valencia'yı 2-1 öne geçiren golü attı. 62. dakikada Leganes'in kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Szymanowski'nin şutunda kaleci Diego Alves gole izin vermedi. Maçı 2-1 kazanan Valencia, 4 yenilgi ile başladığı La Liga'da teknik direktör değişikliğinden sonra art arda ikinci galibiyetini alarak, puanını 6'ya çıkardı.
Valencia'da Pako Ayestaran'ın yerine geçici olarak teknik direktörlüğe getirilen "Voro" lakaplı Salvador Gonzalez'in kötü gidişi durdurmasından dolayı takımın başında devam etme olasılığı olduğu yorumları yapıldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Uluslar Ligi'nde Gürcistan ile Ukrayna, Lig B Grup 2 maçında berabere kaldı. -
Süper Lig'de Alanyaspor ve Beşiktaş formaları da giden Brezilyalı golcü Vagner Love futbolu bıraktığını açıkladı. İşte detaylar... -
Transfer döneminde bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız golcünün Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı ve Galatasaray, Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan birinde forma giymek istediği öne sürüldü. İşte transferde tüm detaylar... -
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler...