Martin Skrtel Roma'da
Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Martin Skrtel, İtalyan ekibi Roma ile sözleşme imzaladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.06.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 19.06.2016 16:50
Fenerbahçe anlaştığı Aatif Chahechouhe ile sözleşme imzalamaya hazırlanırken, İngiliz basını sarı lacivertlilerin gündemindeki Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel'in İtalyan kulübü Roma ile anlaştığını ileri sürdü.
Sunday Express ve Daily Star gazeteleri,Liverpool'daki savunma oyuncusunun Roma ile 3 yıllık sözleşme yapacağını belirtti. Gazete,Galatasaray ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği Skrtel konusunda Fenerbahçe'nin transferi sonuçlandırmaya çok yaklaştığını, ancak İtalyan kulübünün Slovak futbolcuyu renklerine bağlayacağına değindi.
Bu arada Fenerbahçe'nin yeni sezon kamp programı resmiyet kazandı. Buna göre sarı lacivertliler 27 Haziran'da topbaşı yapacak.
Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcular ve teknik heyet akşamSamandıra Can Bartu Tesislerinde 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanını yapacaklar.
Çalışmalarını 2 Temmuz a kadar İstanbul'da sürdürecek olan sarı lacivertliler bir haftalık kamp için Topuk Yaylasına gidecek.
Burada 3 hazırlık karşılaşması oynayacak olan sarı lacivertliler, 9 Temmuz'da İstanbula dönecek. 19 temmuzda deplasman Sparta Prag ile karşılacak olan Fenerbahçe'nin diğer hazırlık maçları programı daha sonra belli olacak.
DİĞER HABERLER
-
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları... -
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü.