Süper Kupa Altınordu'nun
Futbolda 19 Yaş Altı Ligi Süper Kupa maçında Altınordu, normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın uzatmalarında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti ve kupayı kazandı
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.06.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.06.2016 21:12
Futbolda Coca-Cola Elit 19 Yaş Altı Ligi Süper Kupa maçında Altınordu, normal süresi 1-1 biten maçın uzatmalarında, Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.
Kupayı kazanan Altınordu, gelecek sezon Türkiye'yi UEFA 19 Yaş Altı Gençlik Ligi'nde temsil etme hakkını kazandı.
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanan maçın 90 dakikası 1-1 tamamlandı. İzmir ekibi, uzatma bölümünde bulduğu 2 golle sahadan galip ayrıldı.
Altınordu'nun gollerini 87 ve 120+2. dakikalarda Enis Durak ile 100. dakikada Fatih Aktay attı. Galatasaray'ın tek golü ise 83. dakikada Doğancan Davas'dan geldi.
İzmir temsilcisi, ikinci yarıda Fatih Aktay ile bir penaltı atışından da yararlanamadı.
Altınordu, mücadelenin ardından düzenlenen törenle kupasını aldı.
19 Yaş Altı Ligi'nde, Süper Lig Grubu'nu birinci sırada tamamlayan Galatasaray ile 1. Lig Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Altınordu Süper Kupa maçında mücadele etme hakkını elde etmişti.
DİĞER HABERLER
-
F.Bahçe'den iki bomba birden! -
UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımımız, A Ligi 1. Grup'taki dördüncü maçında İtalya'ya konuk oluyor. Ay-yıldızlı ekip, geride kalan üç karşılaşmadan puan çıkaramazken zorlu deplasmanda kötü gidişata son vermek istiyor. ATV'den şifresiz yayınlanan bu kirik mücadeleyi haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz. -
Süper Lig hakemleri Yasin Kol ve Göktuğ Hazer Erel tutuklandı. -
Real Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Güler bir rekorun daha sahibi oldu. İşte detaylar...