Chelsea kaptan Terry ile sözleşme yeniledi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, takım kaptanı John Terry ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.05.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 18.05.2016 15:12
Chelsea'de 1998 yılından bu yana 703 maçta forma giyen ve takımdan ayrılmak istemediğini açıklayan 35 yaşındaki Terry, gelecek sezondan itibaren İtalyan teknik adam Antonio Conte'nin çalıştıracağı Londra ekibiyle bir yıllık sözleşmeye imza attı.
İngiliz futbolcunun Chelsea tarihinin en başarılı dönemlerinde takıma liderlik yaptığını belirten kulüp başkanı Bruce Buck, deneyimli futbolcunun 700 maçta forma giyerek yeteneğini, profesyonelliğini ve takıma bağlılığını gösterdiğini kaydetti.
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Terry, Chelsea ile 4 Premier Lig, 5 Federasyon Kupası, 3 Lig Kupası, birer kez de UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.
DİĞER HABERLER
-
Aslan'dan Fener'e çifte çalım! -
İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler için PSG devreye girdi. Fransız temsilcisinin, yıldız oyuncu için eflatun-beyazlıların kapısını dev bir bonservis bedeliyle çaldığı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Milli Piyango Online tarafından haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da 9 Ağustos Pazar akşamı çekiliş heyecanı yaşandı. Rekor ikramiye tutarına ulaşan Süper Loto'da şanslı numaraları tahmin edenler ikramiyenin sahibi oluyor. Peki, 9 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazanan numaralar hangileri oldu, büyük ikramiye ne kadar devretti? İşte Milli Piyango Süper Loto bilet sorgulama ekranı... -
Brezilya Serie A'da Coritiba ile Chapecoense arasında oynanan karşılaşmada Jacy Maranhao, attığı golün ardından yaşadığı sevinç sırasında tünele düştü. Talihsiz şekilde sakatlanan futbolcu, karşılaşmaya damga vurdu.