İzmir’deki dev derbi öncesi oyuncular A Spor’a konuştu
İzmir, Pazar günü oynanacak Karşıyaka - Göztepe derbisini bekliyor. Dev mücadele öncesi iki takım oyuncuları A Spor'a özel açıklamalar yaptı. Karşıyakalı Necati Ateş karşılaşmanın öneminin farkında olduklarını söyledi. Göztepe'nin tecrübeli file bekçisi Oğuzhan Bahadır ise "taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. " dedi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.11.2015 - 16:57
- Güncelleme Tarihi: 06.11.2015 - 16:58
'GALİBİYETE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR'
Adana'dan mağlubiyetle döndüğümüz için biraz keyfimiz kaçmıştı ama bu bir derbi maçı. İzmir'in en önemli derbisi belki de. Bizim için çok önemli bir maç, taraftarımız için, camiamız için. Herkesin bütünleşmesi gereken bir maç çünkü hedefimiz Süper Lig'e çıkmaksa böyle derbileri kazanmamız gerekiyor. Göztepe'den daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, bunun da bilincindeyiz sahaya da bu bilinçle çıkacağız. Hazırlanıyoruz, iyi gidiyor çalışmalarımız, birkaç tane sakat oyuncumuz var onlar da maça kadar düzelirse, moralimiz de düzelecek diye düşünüyorum.
GÖKHAN ÜNAL- KARŞIYAKA
'TAKIM OLARAK KENETLENDİK'
Derbinin Karşıyaka için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Biz bu aralar biraz sıkıntılı gidiyoruz. Kulübün içinde biraz sıkıntılar olduğu doğru, maddi-manevi olarak fazla destek almadığımız doğru ama biz bunları düşünmüyoruz zaten, fazla kafamıza takmıyoruz. Biz kendi aramızda kenetlendik zaten takım olarak. Biz sadece Göztepe maçını düşünüyoruz. Çıkıp en iyi oyunumuzu oynayıp, Elazığ'ı yendiğimiz gibi Göztepe'yi de yenmeyi düşünüyoruz.
OĞUZHAN BAHADIR- GÖZTEPE
'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'
Takım iyi geçen iki haftadan kalan bir moral bozukluğu vardı ama bunu üzerimizden attık, önümüzde tarihi bir derbi var, bunun bilincindeyiz. İnşallah hafta sonu çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımızın ve kendi yüzümüzü güldürmek istiyoruz.
DİĞER HABERLER
-
Real Madrid Kulübü, bu sezon gösterdiği performansla alkış toplayan Arda Güler hakkında sosyal medyadan flaş bir paylaşımda bulundu. -
İtalya Serie A'nın 13. haftasında Lecce sahasında Torino'yu 2-1 mağlup etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Crystal Palace ile Manchester United karşı karşıya geldi. Çekişmeli mücadelede kazanan 2-1'lik skorla konuk ekip oldu. -
İtalya Serie A'nın 13. haftasında Inter, Pisa'yı 2-0 mağlup etti.