Barcelona İlkay Gündoğan'ın peşinde!
Sakatlık etkilerini üzerinden atarak sezona çok iyi başlayan İlkay Gündoğan, yeniden Barcelona'nın radarına girdi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.11.2015 - 22:27
- Güncelleme Tarihi: 02.11.2015 - 22:28
Barcelona Sportif Direkötü, Ariedo Braida, Borussia Dortmund'un Cumartesi günü sahasında Werder Bremen'i 3-1'lik skorla mağlup ettiği maçta İlkay'ı izledi.
Barcelona yönetimi, Koke, Marco Verratti ve Paul Pogba gibi isimlerden 60 milyon avroyu aşan maliyetleri nedeniyle vazgeçerek rotasını yeniden İlkay'a çevirdi.
Bilindiği üzere 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun adı yaşadığ uzun süreli sakatlık öncesinde de Barcelona ile sıkça anılmıştı.
Katalan devi, İlkay'ın kulübüyle olan sözleşmesinin de 2017 yılında sona erecek olması nedeniyle makul bir bedel karşılığında bu transferi bitirmek istiyor.
İlkay bu sezon şu ana kadar forma giydiği 19 resmi maçta 2 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Ally Samatta, Fransa'nın Le Havre'ye takımına transfer oldu. -
UEFA, FIFA kokartlı hakemler Zorbay Küçük ve Atilla Karaoğlan'ı 7 Ağustos Perşembe günü yapılacak UEFA Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk maçlarında görevlendirdi. -
Porto'nun eski kaptanı Jorge Costa, geçirdiği kalp krizinin ardından 53 yaşında hayata gözlerini yumdu. -
Feyenoord Teknik Direktörü Robin van Persie, “Eşleşmede olası rakipleri ilk gördüğümde bir tarafım Fenerbahçe'yle eşleşmeyi umuyordu. Diğer taraftan da zor bir maç olacağını düşünüyordum. Yine de bu meydan okumayı dört gözle bekliyoruz” dedi.