'Messi gerizekalı' tezahüratına soruşturma
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) aralık ayında oynanan Real Madrid-Celta maçında yapılan "Messi gerizekalı" tezahüratına soruşturma başlatıldı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24.02.2015 11:53
Öte yandan İspanya 2. Ligi'nde geçen hafta oynanan Real Betis-Girona maçında Betisli fanatik taraftar grubunun, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı için hakkında 2 yıl kadar hapis cezası istenen futbolcu Ruben Castro'ya destek veren tezahüratlarıyla ilgili de soruşturma açıldı. Taraftar grubu maç sırasında "Ruben Castro, senin suçun değildi. İyi yaptın. O bir hayat kadınıydı" diye bağırmıştı.
Daha önceki haftalarda Nou Camp Stadı'nda Cristiano Ronaldo için yapılan "Cristiano bir sarhoş" tezahüratıyla ilgili soruşturma açılmıştı.
İspanya'da 30 Kasım'da oynanan Atletico Madrid-Deportivo maçından önce iki takım taraftarları arasında çıkan kavgada Deportivolu bir taraftarın öldürülmesinin ardından futbolda şiddete karşı yeni önlemler alınmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Leipzig'in Kuzey Makedonyalı futbolcusu Eljif Elmas, İtalyan ekibi Atalanta'ya kiralandı -
Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'in, Espanyol deplasmanına konuk olduğu lig mücadelesinde Jude Bellingham'ın golünün pasını veren isim oldu. İşte o anlar... -
İspanya La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid, Arda Güler'in asist yaptığı karşılaşmada deplasmanda Espanyol'u mağlup etti. -
Milli futbolvu Hakan Çalhanoğlu’nun gol attığı maçta Inter sahasında Monza’yı 4-1 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı.