Başakşehir hazırlıkları tamamlandı
Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda, yarın sahasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.12.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16.12.2014 14:06
İki saat süren ve teknik çalışmanın yapıldığı idmana, sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Aykut Özer ve İbrahim Serdar Aydın katılmadı. Samba Sow ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Kardemir Karabükspor futbolcuları antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Kardemir Karabükspor ile İstanbul Başakşehir arasında oynanacak müsabaka, yarın saat 16.30'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.
DİĞER HABERLER
-
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak. -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu.