Tahkim, Bursa'nın cezasını onadı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Bursaspor'a verdiği tribün kapatma ve toplam 220 bin lira para cezasını onadı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 04.12.2014 19:53
Bu arada, Fenerbahçe'nin, Kulüp Lisans Kurulu'nun 24.11.2014 tarihli kararına itirazının da Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'nın "ulusal lisans sistemi izleme süreci"ne ilişkin 73/B, 76/I, ile 84. ve 85. maddeleri dikkate alınarak reddedildiği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak. -
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti.