Domenico Tedesco'dan Fenerbahçe'nin eski stoperine transfer kancası!
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Bologna'nın başına geçen Domenico Tedesco, yeni takımının savunma hattını güçlendirmek için sarı-lacivertlilerin eski yıldızını gündemine aldı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.06.2026 16:27
Geçen sezon görev yaptığı Fenerbahçe'nin ardından teknik direktörlük kariyerine Bologna'da devam eden 40 yaşındaki Domenico Tedesco, yeni takımıyla iki yıllık sözleşme imzaladı.
Serie A temsilcisinde transfer çalışmalarına başlayan genç teknik adam, savunma hattını güçlendirmeyi öncelikli hedef olarak belirledi.
Bu doğrultuda stoper rotasyonuna takviye yapmak isteyen Tedesco'nun, dikkatini Türk futbolunun yükselen isimlerinden Yusuf Akçiçek'e çevirdiği öne sürüldü.
Sabah'ın İtalyan basınından derlediği habere göre Bologna, Al-Hilal forması giyen 20 yaşındaki milli savunmacının durumunu yakından takip ediyor.
Serie A temsilcisi, genç oyuncu için girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.
Bologna yönetiminin, savunma hattına genç ve potansiyelli bir isim kazandırmak amacıyla Yusuf Akçiçek için ilk temasları kurabileceği belirtilirken, transfer sürecinde Al-Hilal'in vereceği kararın belirleyici olacağı ifade edildi.
1.93 metre boyundaki sol ayaklı stoper, A Milli Takım'ın Dünya Kupası geniş kadrosunda yer almasına rağmen son kadroya dahil edilmemişti.
Fenerbahçe altyapısından yetişen Yusuf Akçiçek, 22 milyon euro bonservis bedeliyle Al-Hilal'e transfer olmuştu. Genç futbolcu bu sezon 24 maçta görev alırken toplam 1550 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti.
A Milli Takım formasını şimdiye kadar üç kez giyen Yusuf Akçiçek'in performansı Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.
Öte yandan Bologna'nın, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin bir diğer oyuncusu Jayden Oosterwolde ile de ilgilendiği iddia edilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Sergio Conceiçao transferinin perde arkası ortaya çıktı. Göztepe maçı sonrası yapılan yönetim toplantısında farklı teknik direktör adayları gündeme gelirken son kararı Aziz Yıldırım'ın verdiği ve Portekizli çalıştırıcıyla görüşmelerin tamamlanmasını istediği belirtildi. -
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Sergio Conceiçao listede ilk sıraya geldi. A Spor Muhabiri Erdem Akbaş'ın aktardığı bilgiye göre Conceiçao ile görüşmeler sürüyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Sergio Conceiçao ile 1,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Conceiçao'nun Liverpool maçını tribünden takip etmesi hedefleniyor.