Fenerbahçe'den Nicolas Jackson bombası!
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Gelecek sezon yeni yönetim ve hocayla bambaşka bir kadroyla giriş yapması beklenen Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin bonservisi Chelsea'de bulunan ve kiralık olarak Bayern Münih forması giyen Nicolas Jackson'ı transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (aspor.com.tr/DIŞ HABERLER)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.05.2026 15:18
Yeni sezona yepyeni bir takımla giriş yapacak olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sezon sonunda görevi bırakacak olan mevcut yönetim, yeni yönetime sunmak üzere transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Yaz transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde yenileyecek olan Kanarya'da öncelik forvet transferi...
Devre arasında Youssef En-Nesyri, Jhon Duran ve Cenk Tosun ile yollarını ayıran Fenerbahçe, üç ismin ayrılığı sonrası tek takviye yapmış ve Angers forması giyen Sidiki Cherif'i kadrosuna katmıştı.
Özellikle sezonun ikinci yarısında forvet rotasyonunda oldukça sıkıntı yaşayan sarı-lacivertlilerin yeni sezon öncesi en az iki golcü takviyesi yapması bekleniyor.
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kanarya ile ilgili son iddia Almanya'dan geldi.
BILD'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea'de bulunan Nicolas Jackson ile ilgileniyor.
4 TALİBİ DAHA VAR
Haberde Senegalli golcüyle sarı-lacivertlilerin yanı sıra Milan, Juventus, Newcastle United ve Al Ahli'nin ilgilendiği kaydedildi.
CHELSEA SATMAK İSTİYOR
Chelsea'nin yıldız futbolcuyla daha önceden yaşanan gerginlikler nedeniyle takımda tutmayı düşünmediği ve 24 yaşındaki golcüyü bonservisiyle göndermek istediği aktarıldı.
Nicolas Jackson, bu sezon çıktığı 30 maçta 10 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.
Chelsea ile olan sözleşmesi 2033 yılına kadar devam eden Senegalli forvetin güncel piyasa değeriyse 40 milyon Euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabına katılan Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. İşte o takımlar... (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabı kura çekimi Monako'da çekildi. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşılaşacağı rakipler belli oldu. -
Fenerbahçe son dakika transfer haberler | 17 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının da hız kazanması bekleniyor. Stoper ve bek takviyesi yapması beklenen sarı-lacivertlilerde, gündeme sürpriz bir isim daha geldi. Kanarya'nın gündeminde olan o ismin, transfer görüşmeleri sebebiyle kadroya alınmadığı açıklandı. İşte detaylar... | FB Spor haberi -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fransa'da Lyon'u eleyen Fenerbahçe'nin, Fransa'da transfer görüşmeleri yaptığı ve U23 stoper oyuncusu için transfer anlaşmasına vardığı ortaya çıktı. İşte transferdeki flaş gelişme...