Sadettin Saran seçimde aday olacak mı? Canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, 6-7 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda aday olamamayı düşünüyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.04.2026 13:22
- Güncelleme Tarihi: 28.04.2026 14:27
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, kulübün resmi hesabından paylaştığı mesajla 6-7 Haziran'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurulun yapılacağını duyurdu.
A Spor Muhabiri Erdem Akbaş'ın haberine göre, başkanlık seçimine kadar genel prosedür işleyecek ve Sadettin Saran seçimde aday olmayacak. Saran, seçimde aday olmayacağını oyunculara aktardı ve kulübü yeni yönetime en uygun şekilde teslim edecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe evinde Göztepe'yi ağırladı. Konuk ekip karşılaşmanın son dakikalarında attığı gollerle 2-1 galip gelmeyi başardı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Göztepe'ye 2-1'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun sakatlandığı ve Liverpool maçında da forma giyemeyeceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10 haftasında Göztepe'ye 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Milli araya kadar teknik direktör olarak Dirk Kuyt'a görev veren sarı-lacivertli yönetim flaş bir kararı aldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Göztepe'ye son bölümde yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi)