Fenerbahçe'den Yüksekova Spor maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama! "Kabul edilemezdir"
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Yüksekova Spor Kulübü ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede yaşanan olayları sarı-lacivertli kulüp bir açıklama yayımlayarak kınadı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.04.2026 20:20
Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımızın, Yüksekova Spor Kulübü ile Şemdinli İlçe Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmada yaşanan olaylar kulübümüz açısından kabul edilemezdir. Müsabaka esnasında Teknik Direktörümüz Sayın Gökhan Bozkaya'ya isabet eden yabancı cisim ve FB TV yayın ekibine yönelik gerçekleştirilen saldırı, sporun ruhuyla bağdaşmamaktadır. Kadın futbolunun gelişimi adına büyük emeklerin verildiği bir dönemde bu tür olayların yaşanması, Türk futbolu adına son derece üzücüdür. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, yaşananları en güçlü şekilde kınıyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen mücadelesini sürdürerek sahadan galibiyetle ayrılan takımımızı tebrik ediyoruz. Yaşanan olaylarla ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını ve sorumlular hakkında gerekli işlemlerin ivedilikle uygulanmasını beklediğimizi ifade ediyoruz. Kulübümüz bu süreçte gerekli tüm hukuki adımları kararlılıkla atacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı lacivertli takımda herkes ocak ayında gelecek transferlerin planlamasını yaparken, beklenmedik bir ayrılığın yaşanabileceği öğrenildi. İşte o yıldız ve transfer bombasının detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun, ocak ayında takımdan ayrılmak için menajerine talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken rotasını Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşına çevirdi. Yıldız oyuncunun sezon sonunda Al-Nassr'dan ayrılmaya sıcak baktığı ve Avrupa'ya dönmek istediği öğrenildi. -
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar istediği verimi alamadığı Romelu Lukaku, A Futbol Milli Takımımıza attığı gol sonrası gündem olmuştu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın da Lukaku ile kaydettiği golün ardından telefon görüşmesi yaptığı ifade edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)