Fenerbahçe'den dev transfer operasyonu! İşte yönetimin ilk hedefi
Fenerbahçe'de başkan Sadettin Saran ve yönetim kurulu yeni sezon öncesi kritik hamleler yapmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerde yaz ayı için ilk transfer hedefi belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.03.2026 11:43
İLK HEDEF GOLCÜ
Bu doğrultuda yönetimin ilk hedefi, sarı-lacivertli taraftarın uzun süredir eleştiride bulunduğu "santrfor" konusu olacak.
Saran, teknik direktör Domenico Tedesco'nun istediği Sidiki Cherif transferini bitirse de, kadroya daha yüksek profilli bir forvet katmak için çalışmalarını sürdürüyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Bright Osayi-Samuel, İngiliz takımına karşı oynanancak maça geleceğini ifade etti. -
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı sonrası zorlu bir deplasmana daha hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerde, deneyimli teknik direktörün ilk 11'de sürpriz bir tercih yapacağı iddia edildi. -
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Aston Villa maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.