Vitor Pereira'dan flaş Fenerbahçe sözleri!
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Fenerbahçe ile Nottingham Forest 19 Şubat Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesi İngiliz ekibinin teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertlilerin eski hocası Pereira, zorlu randevu öncesi çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.02.2026 15:40
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında 19 Şubat Perşembe günü Nottingham Forest'ı konuk edecek.
Mücadele öncesi İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz dönemlerde 2 kez sarı lacivertli takımı çalıştıran Portekizli hoca, eşleşmeye dair önemli ifadeler kullandı. İşte Pereira'nın o sözleri...
"Çalışmak için çok iyi koşullarımız var ve oyuncularımız çok yetenekli. Çok iyi oyuncularımız var. Şimdi istediğim kimliği oluşturmaya başlama zamanı."
"Kariyerim boyunca iki kez Fenerbahçe'de bulundum ve taraftarlarla çok iyi bir ilişkim oldu. Benim için geri dönmek bir onur çünkü harika anılarım var. Elbette özel bir durum, ama şimdi takımı organize etme ve rakibi inceleme zamanı."
"İyi bir sezon geçiriyorlar ve güçlü bir takımlar. Onları hafife alamayız. Ama ben takımıma, kadroma, oyuncularıma ve taraftarlarımıza inanıyorum, başarabiliriz."
"Bence bir menajer takıma ilham verebilir ve bir takım da menajere ilham verebilir. Ben, her rakiple karşılaşabileceğimize ve üç puanı hedefleyebileceğimize inanan biriyim."
"Eğer oraya sadece beraberliği düşünerek gidersek, Fenerbahçe deplasmanında böyle oynamak en iyi yol olmaz. Ortamı ve taraftarları tanıyorum. Oraya korkusuzca gitmeli, göz göze gelmeli ve kendimizi kanıtlamalıyız."
"Futbol cesaret demektir. Oyuncuların bu özelliğini takdir ediyorum."
DİĞER HABERLER
-
Devre arasında kadrosuna yıldız bir golcü katma planları yapan Fenerbahçe kısa süre önce listesine eklediği isimden beklediği haberi aldı. Transfere izin çıkması sonrası gözler devre arasına çevrildi. İşte o isim ve son gelişmeler... -
İsmail Kartal'ın istifası sonrası Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Sergio Conceiçao olması bekleniyor. Portekizli teknik adamın sarı-lacivertli takım ile anılması o detayı ortaya çıkardı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Devre arasında hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Bursaspor formasıyla 13 maçta 16 gol atan Kelechi Iheanacho'yu transfer listesine aldı. Sarı-lacivertlilerin Nijeryalı golcü için girişimlere başladığı belirtilirken, Bursaspor'un yüksek bonservis talebinde bulunacağı öne sürüldü. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, 4 Kasım Çarşamba günü sahasında Liverpool'u konuk edecek. Chobani Stadı'nda oynanacak maç saat 20.45'te başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)