Avrupa devleri performansına hayran kaldı! İsmail Yüksek ve transfer...
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Turkcell Süper Kupa Finali'nde Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Fenerbahçe'de dokunulmaz olarak görülen oyuncu, finalde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti. İşte ayrıntılar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.01.2026 - 10:00
- Güncelleme Tarihi: 11.01.2026 - 22:02
Turkcell Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, kupayı müzesine götürdü.
Fenerbahçe ile ilk maçına çıkan yeni transfer Matteo Guendouzi, maçın ilk golünü kaydeden isim oldu.
Süper Kupa'nın diğer golünü Jayden Oosterwolde attı ve Fenerbahçe kupanın sahibi oldu.
Turkcell Süper Kupa Finali'nde 'Maçın Adamı' Matteo Guendouzi seçilirken karşılaşmadaki bir isim daha takdirleri topladı.
Fenerbahçe'nin dinamosu İsmail Yüksek, maçın sarı-lacivertliler adına en etkili isimlerinden biriydi. Bu sezon gösterdiği performansla adı transfer söylentilerine karışan milli oyuncu, Fenerbahçe ve başkan Sadettin Saran, takımın dokunulmazlarından biri olarak görüyor.
Fransız basınında çıkan haberlere göre, İsmail Yüksek'in bu kış transfer döneminde takımdan ayrılmayacak olmasından hayal kırıklığı yaşayan kulüpler var.
Puissance Marseille'in haberine göre Ligue 1 ekipleri Olympique Marsilya ve Olympique Lyon, kış döneminde kadrolarına katmak istediği İsmail Yüksek için girişimlerini yaz ayına sarkıtmak zorunda kaldı.
Ligue 1 ekiplerinin yanı sıra, İsmail Yüksek ile ilgilenen kulüplerin arasında Bundesliga'dan Stuttgart ve Ferdi Kadıoğlu'nun da formasını giydiği Premier Lig ekiplerinden Brighton bulunuyor.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15’inci hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk eden Fenerbahçe Beko maçtan 89-58 galip ayrıldı. -
Fenerbahçe Kulübü, Levent Mercan'ın sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe önümüzdeki iki yıl boyunca CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi Final Four organizasyonuna ev sahipliği yapacağını açıkladı. -
Ara transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski ile yollar ayrılıyor. Ünlü gazeteci Matteo Moretto, 26 yaşındaki oyuncunun yeni adresini ve bonservis bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... (FB Spor haberi)