Ömer Üründül Fenerbahçe-Beşiktaş maçını değerlendirdi!
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçında kozlarını paylaştı. Dev karşılaşma siyah beyazlıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül ise nefes kesen mücadelenin ardından sarı lacivertli o ismi eleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.12.2025 09:06
- Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 09:07
"Dün gece, futbol kalitesi düşük ama mücadele dozu yüksek bir derbi izledik. Tedesco, ilk 11'i bile sahaya çıkarmakta şartlar gereği çok zorlandı."
"Bunun yanında da oyun içinde de hamle şansı çok yetersizdi. Aslında, Tedesco normalde bir maçta 4-5 oyuncu değiştiren bir teknik adam. Bu şartlarda F.Bahçe bana göre iyi mücadele etti. Bir ara ikinci yarıda kısa bir bölüm sıkıntılar yaşadı, orada da Tarık başarılıydı. Son bölümde 3 genç sahaya girdi. "
"Eleştirilecek en önemli konu, bu kadar eksik varken oyunun uzatma bölümünde önemli bir hata ile maçı beraberliğe bağlayamamaktı."
"Genç Bartuğ iyi görev yaptı. Asensio beklenen performansı sergileyemedi. Szymanski kendine güvenini kaybetmiş durumda. Bu açıkça görülüyor. Ama bana göre en büyük problem Oğuz Aydın. Böyle meziyetli bir oyuncu nasıl bu kadar kötü oynayabilir! Belli ki kendine bakmıyor."
"Kerem de milli takımda oynadığı görev yerinde çalışkandı ama üretemedi. Tabii kendisine de yardım gelmedi. F.Bahçe açısından en olumsuz görüntü, penaltı golü dışında rakip kaleye tek şutun gelmemesiydi."
"Beşiktaş, çok iyi oynamasa da hırslıydı. Bunun da nedeni sahasındaki son derbideki yenilgiydi. İyi mücadele ettiler, pres yaptılar. Sergen Yalçın rakibine göre olan ciddi kulübe artısını yerinde kullandı."
"Cerny kalitesi ile öne çıkan isimdi. Sergen Yalçın herhalde dün gece anlamıştır ki Cerny'nin yapısı sağ öndür! Orta saha özelliklerine sahip değil. Dün belgelendi."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız isme Premier Lig ekiplerinin ilgi gösterdiği öne sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin, 2028'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyla yeni kontrat için milli arada görüşmelere başlamayı planladığı belirtildi. İşte transferde tüm detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde istatistikler göze çarpıyor. Sarı-kırmızılılar, puan tablosunda sarı-lacivertlilerin önünde olsa da Fenerbahçe'nin ligdeki ilk 8 haftalık periyotta 20 verinin 12'sinde rakibine üstünlük kurarak %50'lik bir fark yakaladığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran teknik direktör Erol Bulut, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendiren Bulut, sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Oğuz Aydın ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. -
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazartesi günü oynanacak derbi heyecanla beklenirken sarı-lacivertlilerin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü, sarı-kırmızılıların Nijeryalı süper yıldızı Victor Osimhen ile ilgili konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri