Transfer basına sızdı! Fenerbahçe ve Kenneth Taylor...
Fenerbahçe'de önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin orta saha transferi için Joey Veerman ile anlaştığı öne sürülürken son olarak Hollanda basınından dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.12.2025 - 10:31
Fenerbahçe'de ara transfer döneminin başlamasına çok az bir zaman kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler orta sahaya bir takviye yapmayı planlıyor.
Bu doğrultuda rotasını Hollanda'ya çeviren sarı-lacivertlilerin PSV'nin yıldız isimlerinden Joey Veerman'ı kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı öne sürülmüştü.
İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Veerman ile kişisel şartlarda anlaştığı ve transfere hazır olduğunu yazarken sarı-lacivertlilerin 27 yaşındaki futbolcu için 20 milyon Euro'nun üzerinde bir bedel karşılığında serbest kalma maddesini devreye sokmaya hazırlandığını iddia etmişti.
TAYLOR YERİNE VEERMAN
Öte yandan tüm bu transfer süreci ile ilgili Hollanda medyasından da flaş bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe'nin Ajax'ın 23 yaşındaki yıldızı Kenneth Taylor'la ilgilendiğini ancak sarı-lacivertlilerin son anda PSV'den Veerman'ı tercih ettiği öne sürüldü.
Fotomaç'ın derlediği haberde, "Bu transfer şimdilik gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor" ifadelerine yer verildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-1 ile geçen Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım... -
Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Fenerbahçe’ye karşı oyuna sertlik katamadıklarını belirterek, ilk yarıda yenilen 3 golle birlikte maçın bittiğini söyledi. -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Gençlerbirliği'ni Kadıköy'de 3-1 yendikleri mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Hakemlerle ilgili konuşmadıklarını dile getiren Saran, Kante ile ilgili soruyu da yanıtladı. İşte Sadettin Saran'ın açıklamaları: "13 maçımız kaldı, 13'ü de final maçı. Seçilmeden önce de seçimi kazandığımızda da söyledik. En iyi takım, en iyi hoca en iyi oyuncu bizimki. Bizim amacımız bir aile ortamı yaratıp Samandıra'daki ölü toprağını kaldıracağız dedik. Bugün takımımız mücadeleci bir takım. Transferleri de hep birlikte yaptık. Tekmeye kafa sokan bir takım, bir aile ortamı yaratacağız dedik bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Geldiğimden beri ne hakemlerle ilgili bir şey söylüyorum ne de takımımızın dışındaki konularla ilgileniyoruz. Bizim işimiz, gücümüz sahada. Biz onlara odaklıyız. Bizi ilgilendiren konu, sahamızdaki mücadelemiz." Soru: Kante'yi nasıl buldunuz? Saran: İyi buldum.