Ömer Üründül flaş Domenico Tedesco eleştirisi! "Mantık işi değil"
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Rize deplasmanında ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmayı 2. yarıda bulduğu gollerle 5-2 kazanarak unutulmaz bir geri dönüşe imza attı. Duayen spor yazarı Ömer Üründül karşılaşmayı değerlendirirken sarı-lacivertli ekibin İtalyan çalıştırıcısı Domenico Tedesco'yu eleştirdi. İşte o sözler... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.11.2025 - 10:51
- Güncelleme Tarihi: 24.11.2025 - 10:51
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.
Sarı-lacivertliler, 2-0 geriye düştüğü maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-2 kazandı.
Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Marco Asensio (2), Anderson Talisca, Youssef En-Nesyri ve Archie Brown'dan geldi.
Usta yazar Ömer Üründül, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. İşte o yazı...
ÖMER ÜRÜNDÜL-DÖNÜŞÜN HİKAYESİ
Dünkü maçın en ilginç noktası şuydu; ilk 15 dakikada iki şipşak gollerle Rizespor öne geçti. İkinci devre başlarında da kısa bölüm içinde şipşak 3 gol Fenerbahçe'den geldi. Fenerbahçe'nin dünkü maça başlangıcı son derece düşük motivasyonluydu. Sanki rakip çantada keklikti.
Son derece ağır bir oyun, iki farklı skor dezavantajına düşüş, ardından devre sonuna kadar baskı, şutlar var ama tek net gol pozisyonu o da Duran'ın. Üretkenlik yoktu! İkinci yarıda üst üste 3 gol geldi. Bu aslında geri dönüşün hikâyesiydi. Ama 3 golde de hazırlanmış bir organizasyon yoktu. Sonra bu moralle rakip de zaten 10 kişi kalmıştı.
Fenerbahçe 5 gole ulaşarak ilk yarıdaki kötü senaryodan hayata dönmüş oldu. Şimdi gelelim Tedesco'nun hatalarına… Çok olumsuz bir ilk yarıdan sonra ikinci devreye hiç oyuncu değişikliği yapmadan başlamak mantık işi değil.
Hiçbir şey yapmayan Duran bu kadar dakika nasıl sahada kaldı? Her şeyden önce arkadaşları ile hiç uyumu yok. Bir tane de %100'lük golü kaçırdı. Son değişiklikte rakip eksik ve 2 fark varken takımın temel direği sarı kartlı İsmail'i koruma altına almalıydı.
Asensio iki gol attı ama milli arada fizik açıdan eksiğini kapatmamış. Bir gerçek daha var. Birçok kişi de performansından dolayı En Nesyri'yi eleştiriyor, tabii ki hakları var; ama şu anda F.Bahçe'nin santrforu öncelikle En Nesyri'dir.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Turkcell Süper Kupa Finali'nde Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Fenerbahçe'de dokunulmaz olarak görülen oyuncu, finalde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti. İşte ayrıntılar... -
Son dakika Galatasaray-Fenerbahçe maçı haberleri: Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaştı. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak Süper Kupa'nın sahibi oldu. Fotomaç gazetesi yazarları, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o değerlendirmeler... -
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, bir transferi daha bitirmeye çok yaklaştı. Atalanta'nın yıldızı Ademola Lookman ile el sıkışan sarı-lacivertliler, kulübü ile bonservis konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika GS-FB haberleri: Turkcell Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Maçın hemen başında Lemina'nın eline çarpan toptaki penaltı pozisyonunu Ahmet Çakar yorumladı. İşte detaylar...