Manchester United'ın yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Bedelsiz olarak...
Şampiyonluk yarışında Galatasaray'la nefes kesen bir rekabet içinde olan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlamasını da ihmal etmiyor. Sarı-lacivertli yönetim, Manchester United ile sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncuyu bedelsiz olarak renklerine bağlamak için çalışmalara başladı. Avrupa'dan da talipleri bulunan tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe elini çabuk tutmak istiyor. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.11.2025 - 11:20
Her yıl kadrosunun üzerine koyarak devam eden Fenerbahçe önemli yıldızları getirmeye devam etmek istiyor.
Sarı-lacivertliler önemli bir golcünün ardından kanatları da güçlendirecek.
Sörloth için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, bonservisi İngiliz ekibi Manchester United'da bulunan ancak Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Jadon Sancho'yu da istiyor.
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, bonservisini eline alacak. Yönetim de bedelsiz olarak sonuca ulaşmak istiyor.
BEDELSİZ AYRILACAK
The Sun gazetesinin haberine göre Manchester United yazın sözleşmesi bitecek olan Sancho ile masaya oturmayacak ve bedelsiz olarak gidişine izin verecek.
Kiralık olarak formasını giydiği Aston Villa'da fazla şans bulamayan 25 yaşındaki oyuncu, kariyerine burada da devam etmek istemiyor.
Kendisine gelecek teklifleri değerlendirecek olan Sancho'nun menajeri geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Fenerbahçe yönetimi ile görüşmelerde bulunmuştu.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde Karim Benzema'nın Al Hilal'e transferi sonrası Fenerbahçe'nin gündemine gelen Darwin Nunez, Al Hilal'ın lig için lisans kadrosuna eklenmedi. -
Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de oynanacak 22. haftanın maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Buna göre; Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem de belli oldu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin yıldız ismi Marco Asensio ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin futbolcu için yaptığı o başvurunun TFF tarafından geri çevrildiği öğrenildi. İşte haberin detayları... -
A Spor Muhabiri Erdem Akbaş, Fenerbahçe'de sakatlık geçiren Levent Mercan'ın takımla birlikte çalışmaya başladığını ve Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini açıkladı.