Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı
Geride bıraktığımız sezonu Euroleague, Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonluklarıyla noktalayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonun hazırlıklarına başladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.08.2025 - 18:38
Fenerbahçe Beko, 2025-2026 sezonunda mücadele edeceği tüm kulvarlarda başarı hedefliyor. Sarı-lacivertliler Başantrenör Sarunas Jasikevicius yönetiminde sezonun ilk antrenmanını Üker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yaptı.
Avrupa Şampiyonası'nda ülkelerinin milli takımlarında mücadele eden oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenmanda yeni transfer Brandon Boston Jr. da yer aldı. Antrenman öncesinde teknik ekibe ve takıma yeni katılan isimlere hoş geldin karşılaması yapıldı.
Isınma hareketleriyle başlayan idman, koordinasyon ve dayanıklılık çalışmalarıyla devam ederken, son bölümde şut çalışmaları gerçekleştirildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları erkenden başladı. Bu doğrultuda sarı lacivertliler, teknik direktör Domenico Tedesco'nun listesinin ilk sırasında bulunan Barcelonalı o ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Saran’ın sözlerinin altında yatanlar! -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig 9. haftasında 19 Ekim Pazar günü Fatih Karagümrük ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sarı lacivertlilerde, İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un kadro dışı kalmasının ardından bazı isimlere de aynı tarife uygulanabilir. Bu noktada yönetimle görüşme yapan Tedesco 2 futbolcu üzerinde son uyarısında bulundu. İşte detaylar... FB SPOR HABERLERİ