Fenerbahçe Trabzonspor'a karşı penaltı kazandı!
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor’u ağırladı. Maçın 50. dakikasında, ev sahibi takım Fenerbahçe penaltı kazandı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.04.2025 20:25
- Güncelleme Tarihi: 06.04.2025 20:31
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u ağırladı. Maçın 50. dakikasında, ev sahibi takım Fenerbahçe penaltı kazandı. Ceza sahasının sağ yan çizgisine doğru hareketlenen Fenerbahçeli oyuncu Bright Osayi-Samuel, Trabzonsporlu Mustafa Eskihellaç'ın müdahalesiyle yerde kaldı.
Hakem Mehmet Türkmen, pozisyonu anında faul olarak değerlendirdi ve düdüğünü çaldı. Ancak, pozisyon VAR tarafından incelendi. VAR incelemesinin ardından, müdahalenin çizgi üzerinde gerçekleştiği tespit edilince hakem, beyaz noktayı gösterdi ve Fenerbahçe'ye penaltı kararı verildi.
İŞTE O POZİSYON
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Aston Villa maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. -
Fenerbahçe'den 3'lü harekat! -
Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında karşılaştığı ve sahadan 3-0 galip ayrıldığı Çaykur Rizespor maçı sonrası flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde o yıldızın, Çaykur Rizespor mücadelesinde büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı sonrası zorlu bir deplasmana daha hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerde, deneyimli teknik direktörün ilk 11'de sürpriz bir tercih yapacağı iddia edildi.