FENERBAHÇE HABERİ: Allan Saint-Maximin'den flaş Jose Mourinho sözleri!
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından sarı lacivertlilerde Allan Saint-Maximin açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.04.2025 21:23
- Güncelleme Tarihi: 06.04.2025 21:25
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında evinde Trabzonspor'u 4-1 yendi. Karşılaşmanın ardından sarı lacivertlilerde Allan Saint-Maximin açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Takım adına çok mutluyum, çok zor bir maçtı. 1-0'dan 4-1 kazandık, bu harika. Taraftarlarımız bunu hak ediyor. Trabzonspor gibi zorlu maçları kazanmalıyız. İki takım arasındaki geçmişten de bilgi sahibiyim. Deplasmandaki maçta da ne kadar zorlu maçlar olduğunu gördüm."
JOSE MOURINHO İLE BUZLAR NASIL ERİDİ?
"Bu konu hakkında söylenecek çok şey var ama benim, Jose Mourinho ile problemim yok. iyi bir ilişkimiz var. Jose Mourinho'yu çok seviyorum. Kendisi de bana göre aynı hisleri paylaşıyordur. Sosyal medyada bir şeyler görüyorsunuz ama sosyal medyada gördüğünüz her şey doğru değil. Ben elimden geleni yapıyorum. Teknik direktör olmak da kolay değil. Çünkü tercih yapmaları gerekiyor. Bu hafta Kostic, geçen hafta Djiku kadroda değildi. Benim adıma zordu ama elimden geleni yapmak istiyordu. Benim için en önemlisi bu kulüp ve taraftarlar. Bu kulüp her şeyden daha büyük. Talisca için de güzel bir gün oldu, tebrik ederim."
"Bu hafta Kostic, geçen hafta Djiku kadroda değildi. Benim adıma zordu ama elimden geleni yapmak istiyordum. Benim için en önemlisi bu kulüp ve taraftarlar. Bu kulüp her şeyden daha büyük. Talisca için de güzel bir gün oldu, tebrik ederim."
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde geride kalan kritik haftanın ardından UEFA kulüpler sıralaması güncellendi. İlk 30 basamakta yalnızca tek temsilcimizin yer aldığı listede, bir diğer temsilcimiz ise tam 25 sıra birden tırmanarak büyük bir çıkışa imza attı. İşte UEFA kulüpler sıralamasındaki son tablo... -
Galatasaray ile oynayacağı dev derbiye odaklanan Fenerbahçe, RAMS Park'tan galibiyetle dönerek zirveyle arasındaki puan farkını kapatmayı amaçlıyor. Dev maça özel olarak hazırlanan Vedat Muriç'in, teknik direktör İsmail Kartal ile dikkat çeken bir toplantı yaptığı öğrenildi. İşte kritik görüşmenin detayları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag ile evinde 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım karşılaşma sonrası çok sinirlendi. Maçın ardından teknik heyet ve futbolcular ile görüşme yapan Yıldırım'ın, derbiyi hedef gösterdiği ifade edildi. -
Yaz transfer döneminde Borussia Dortmund'dan Serhou Guirassy ve Sporting Lizbon'dan Luis Suarez'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan ancak mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe'de kaçan balık büyük oldu. Sarı-lacivertlilerin transferini bitiremediği iki yıldız forvet, attıkları gollerle Şampiyonlar Ligi gol krallığı yarışının zirvesine yerleşti. İşte detaylar...