TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de Oğuz Aydın gelişmesi! O rakamın altına satılmayacak
Fenerbahçe'nin yıldız ismi Oğuz Aydın ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, A Milli Takım'ımızın, Macaristan'ı 3-1 yendiği karşılaşmada bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın'ın bonservis ücretini belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.03.2025 - 12:00
UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında A Milli Futbol Takım'ımız Macaristan'ı RAMS Park'ta 3-1 mağlup etti ve deplasmanda oynayacağı rövanş maçı öncesi A Ligi'ne yükselmek için önemli bir avantaj yakaladı.
Milli Takım'ımıza galibiyeti getiren goller 9. dakikada Orkun Kökçü, 69. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 73. dakikada İrfan Can Kahveci'den gelirken Macaristan'ın tek golü ise 25. dakikada Andras Schafer'den geldi.
Öte yandan Oğuz Aydın da gösterdiği performansla maçın Milli Takım'ımız adına dikkat çeken isimlerinden biri oldu.
A Milli Takım formasıyla Macaristan'a karşı çok iyi bir performans ortaya koyan Oğuz Aydın, sahada kaldığı 72 dakikada kendisi için gelen dev kulüpleri mest etti. Ay-Yıldızlı ekipteki ilk resmi maçında 2 asiste imzasını koyan Fenerbahçeli yetenek, sahaya damgasını vurdu.
Yaz başında 6 milyon Euro'ya Alanyaspor'dan alınan 24 yaşındaki futbolcuyu daha önce Ajax istemiş ancak teklif reddedilmişti.
Şimdi ise başarılı kanat oyuncusunu Villarreal, Lazio ve Marsilya takip ediyor. Bu 3 takımın da RAMS Park'ta canlı olarak izledikleri Oğuz'a hayran kaldığı ve tam not verdiği öğrenildi.
BONSERVİS BEDELİ 20 MİLYON EURO
Sabah'ta yer alan habere göre bu durumdan çok memnun olan Fenerbahçe yönetimi, yükselen form grafiği ile adından söz ettiren Oğuz Aydın için minimum 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledi. Bu rakamın altına gelecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte rotasını kanat mevkine çevirdi. Sarı-lacivertliler, TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Adem Yeşilyurt ile ilgileniyor. İşte Süper Lig devinin geleceğe yatırım için düşündüğü hamle... -
Premier Lig'de Manchester United forması giyen ve adı Süper Lig'den Beşiktaş ile Fenerbahçe ile anılan Kobbie Mainoo ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Ruben Amorim, İngiliz orta sahanın ayrılık ihtimaline dair konuştu. İşte o açıklamalar... -
Fenerbahçe-TÜMOSAN Konyaspor maçında VAR hakemi olarak Sarper Barış Saka atandı. -
Son dakika F.Bahçe-G.Saray haberleri: Devre arasında stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Flamengo'dan ilgilendikleri Leo Pereira transferinde şoka uğradı. İşte detaylar...