İskoç basınından Rangers-Fenerbahçe maçı sonrası çok konuşulacak sözler! "Öfkeli Mourinho..."
Temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçtan aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Rangers'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Penaltılara giden maçta Kanarya rakibine elenirken İskoç basınından mücadele ile ilgili olarak dikkat çeken yorumlar geldi. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.03.2025 09:56
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne Rangers deplasmanında seri penaltı atışlarında veda etti. Sarı-lacivertlilerin vedasının ardından İskoç basınında çok sayıda haber yer aldı.
Sarı-lacivertlilerin vedası, İskoçya'da gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı. İskoç basını, Jose Mourinho'nun maç sonu açıklamalarına da dikkat çekti.
Milliyet'in derlediği habere göre Rangers-Fenerbahçe maçı sonrası İskoç basınında yer alan haberler şu şekilde:
DAILY RECORD: Her şeyin yaşandığı bu vahşi akşamın sonunda Ibrox sanki bir kasırgaya yakalanmış gibi titriyordu. Maçtan önce takımının Rangers'tan iyi olduğuyla övünen Özel Kişi için altıncı bir Avrupa kupası olmayacak.
SCOTTISH SUN: Kaleci Jack Butland Rangers'ın galibiyetinde ve takımının Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi umutlarına nakavt darbesi indirmesinde öne çıkan isimdi. Seri penaltıların kahramanı olarak çeyrek final biletini getirdi.
STV NEWS: Rangers, Fenerbahçe'yi penaltılarla yenerek Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Yorucu ve duygusal bir maçın ardından Rangers, zorlu bir geceyi büyük bir zaferle atlattı.
THE SCOTSMAN: Rangers, Ibrox'taki dramatik maçta Fenerbahçe'yi penaltılarla devirerek Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Fenerbahçe, Glasgow'a kararlı bir şekilde geldi ve ilk yarıda daha iyi bir oyun sergiledi.
HERALD SCOTLAND: Kaleci Jack Butland, Rangers'ın Fenerbahçe'ye karşı penaltı atışlarındaki kahramanı oldu. Avrupa Ligi çeyrek finaline yükselmelerinde başrol oyuncusu oydu.
GLASGOW TIMES: Öfkeli Mourinho, Rangers yenilgisinin ardından hakemi ve VAR'ı yerden yere vurdu. Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ne penaltılarla veda etmesinin ardından hakem ve VAR yetkililerine yüklendi.
DİĞER HABERLER
-
Yaz transfer döneminde flaş hamlelere imza atan Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, 40 milyon Euro piyasa değeri olan o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Avusturya ekibi Sturm Graz ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler seyircisi önündeki ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ise kritik mücadele öncesi ilk 11'ini netleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Arsenal forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi transfer listesine aldığı öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcu için şartları araştırdığı iddia edildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 5 Ağustos Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk edecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)