Slavko Vincic derbide şoku yaşadı! Ülkesinde yönettiği son maçta...
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi üstünden günler geçmesine rağmen halen gündemdeki yerini korurken, son olarak karşılaşmanın hakemi Slavko Vincic hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Sloven hakem, Türkiye'deki derbi atmosferine şaştı kaldı. İşte detaylar... (FB GS SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.02.2025 - 10:50
Süper Lig'in 25. haftasında golsüz sona eren derbinin baş aktörlerinden biri olan Sloven hakem Vincic, sahaya ısınmaya çıktığında edindiği bilgiler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Slavko Vincic'in Türkiye'deki bu büyük karşılaşmada görev alması zaten uzun süre tartışma konusu olmuştu.
Ancak asıl sürpriz, maç öncesinde aldığı bir bilgiyle yaşandı.
Türkiye gazetesinin haberine göre, Vincic stat çevresinde görevlendirilen 32 bin 500 polis olduğunu öğrendiğinde adeta kulaklarına inanamadı.
Bu rakam, Slovenya'da alışık olduğu maç ortamından çok farklıydı.
Deneyimli hakem, birkaç gün önce yönettiği Bravo-Koper karşılaşmasında yalnızca 450 biletli seyirci olduğunu hatırlayınca bu dev derbi atmosferi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Isınma sırasında stat ve çevresinde görev yapan 10 bin 50 personelin varlığını öğrendiğinde ise şoke olduğu aktarıldı.
Vincic'in bu durumu hemen eşiyle paylaştığı ve telefon görüşmesinde yaşadığı hayreti dile getirdiği belirtildi.
Derbinin atmosferini "Gerilim filmi gibiydi. Böyle bir ortamı daha önce hiç yaşamadım." sözleriyle tanımladığı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de uzun süren sakatlığı sonrası formasından uzak kalan Rodrigo Becao için İtalyanlar devreye girdi. Sarı lacivertliler, Sambacı stoper için beklediği bonservisi de Serie A ekibine iletti. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertliler Tedesco'nun talepleri doğrultusunda o mevkiye de transfer yapacak. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de RAMS Başakşehir karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından gözler şimdiden ocak ayında yapılacak transfer eklemelerine çevrildi. Sarı-lacivertlilerin bu süreçteki ilk hedefi Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth olacak. Norveçli oyuncunun menajeriyle ikinci defa masaya oturulacak. İşte detaylar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de Becao'nun kadro dışı bırakıldığı açıklandı.