Fenerbahçe'de flaş gelişme! Yönetim harekete geçti
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Son 2 resmi maçını kaybeden Fenerbahçe'de Başakşehir maçı öncesi sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde yönetim, kritik maç için harekete geçti. İşte detaylar... (FB spor haberi)
Beşiktaş derbisinde alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Avrupa Ligi'ndeki Athletic Bilbao yenilgisi Fenerbahçe'de taşları yerinden oynattı.
Taraftar isyan bayrağını açtı, Mourinho'ya sert sözlerle yüklenildi, yönetim istifaya davet edildi.
Sarı-lacivertli teknik heyet, oluşan bu kötü durumu terse çevirmek için var gücüyle çalışıyor.
Tek hedef; pazar günkü Başakşehir maçından iyi bir skorla galip ayrılmak ve şampiyonluk yolunda bir yara daha almamak.
BU MAÇA ÖZGÜ PRİM SÖZÜ VERİLDİ
Fotomaç'ta yer alan habere göre; Üzerinde büyük baskı hisseden yönetim de iki gündür Samandıra'da kampta…
Hem futbolcularla hem de teknik heyetle görüşmeler yapıyor.
Moral ve motivasyonu yükseltmek isteyen sarı-lacivertli kurmaylar, Başakşehir karşılaşmasında alınacak galibiyet için özel bir prim de oyunculara vaat etti.
Alınacak galibiyetle taşların yerine oturtulması planlanıyor.
Ancak aksi bir sonuç olur ve Galatasaray da Trabzonspor'u yenerek puan farkını açarsa işler iyice sarpa saracak.