TRANSFER HABERİ - Fenerbahçe'de ayrılık! İşte Rade Krunic’in yeni takımı
Son dakika haberi: Fenerbahçe, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Rade Krunic'in Kızılyıldız'a transfer olduğunu açıkladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.09.2024 - 22:24
- Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 - 23:19
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yabancı kontenjanından bir isimle daha yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Milan'dan satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe'ye transfer olan Krunic, Kızılyıldız ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon 3'ü UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 1'i de Süper Lig olmak üzere 4 kez sahaya çıktı. Krunic, geçtiğimiz sezon ise 18 maçta sarı-lacivertli formayı terletti. Bosna Hersekli orta saha, Fenerbahçe'de toplam 22 maça çıkarken, 1 asist yaptı.
Sarı-lacivertlilerden transferle ilgili sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Rade Krunic'in kalıcı transferi konusunda Sırbistan'ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide 1 Aralık Pazartesi günü Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth, Real Oviedo karşısında attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi. İspanyol ekibinin teknik direktörü Diego Simeone de maçın ardından Sörloth hakkında açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldızın son durumuyla ilgili konuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında dev derbide Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Kanarya'da tek hedef bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde Domenico Tedesco'dan takıma motivasyon konuşması geldi. İşte o sözler... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler bir yandan kritik derbiye hazırlanırken, bir yandan da Samandıra'da adeta alarm verildi. Özellikle teknik direktör Domenico Tedesco, zorlu mücadele öncesi o konuda büyük bir endişe duyuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)