TRANSFER HABERİ | Fenerbahçe'ye Sambacı sol bek! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine o isim
Trendyol Süper Lig'in 2. haftası sonunda 4 puan toplayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile anlaşması beklenirken sarı-lacivertliler yıldız futbolcunun yerini doldurmak için harekete geçti. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'ndan boşalan sol bek mevkisi için Brezilyalı o yıldızı gündemine aldı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.08.2024 09:43
- Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 10:10
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor.
Ligde 2 hafta sonunda 4 puan toplayabilen sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 3. haftasında konuk olacağı Rize maçında çıkış arıyor.
Jose Mourinho yönetiminde çıkılan Göztepe maçında bırakılan 2 puan, sarı-lacivertli takımda moralleri bozmuştu.
Oyuncularıyla sık sık toplantılar yapan Portekizli teknik adam, oyuncularına moral aşıladı.
Diğer yandan sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifine yanaşmadı.
Nijeryalı yıldızın sarı-lacivertlilerin önerdiği1.8 yıllık ücreti beğenmediği ve senelik 2.5 milyon euro istediği aktarıldı.
Fenerbahçe'nin ise yıldız futbolcunun sözleşme uzatmaması durumunda Osayi'yi satmak istediği belirtildi.
Öte yandan transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerini doldurmak için harekete geçti.
Milli futbolcunun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton ile transfer görüşmelerine başladığını açıklayan sarı-lacivertliler, milli yıldızın yerini çabuk dolduruyor.
Fenerbahçe, Ferdi'den boşalan sol bek mevkisi için Atletico Mineiro forması giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Guilherme Arana'yı gündemine aldı.
Atletico Mineiro ile transfer görüşmelerine başlayan sarı-lacivertli ekip, 27 yaşındaki sambacı yıldızı kadrosuna katmak istiyor.
Guilherme Arana, geçtiğimiz sezon Atletico Mineiro ile 35 resmi maçta görev aldı.
Brezilyalı futbolcu, bu maçlarda 4 gol 8 asistlik performans sergiledi.
Kulübüyle 2027 Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki yıldız futbolcu daha önce Sevilla, Atalanta ve Corinthians formaları giydi.
27 yaşındaki oyuncu, Brezilya Milli Takımı formasını da 9 kez terletti.
1.76 oyundaki sol bek oyuncusunun piyasa değeri 12 milyon euro.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına dört bir koldan devam ediyor. Savunma hattına takviye yapmak isteyen Yıldırım ve ekibinin, Fransız Malang Sarr için devreye girdiği ve resmi teklif yaptığı kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, hafta sonu yapılacak olan seçim öncesi transfer bombalarını tek tek patlatıyor. Bu doğrultuda Safi'nin, Belçika Ligi takımlarından Club Brugge'de forma giyen o yıldız için 35 milyon Euro'luk teklif yapacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Hakan Safi, başkan seçilirse Mason Greenwood ve Luis Suarez transferlerini bitirmek istiyor. İki yıldızla prensip anlaşmasına varan Safi'nin, yaklaşık 100 milyon euro'luk bonservis bedelini nasıl karşılamayı planladığı da prtaya çıktı. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Pazar günü yeni başkanını seçecek olan Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Borussia Dortmund forması giyen Serhou Guirassy ile anlaşma sağlamıştı. Alman basını, tecrübeli golcüyle ilgili ses getirecek bir iddia ortaya attı. İşte detaylar... (aspor.com.tr/DIŞ HABERLER)