Fenerbahçe'den transferde ters köşe! İşte Kanarya'nın yeni golcüsü
Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin boşluğunu doldurmak için transfer çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin, forvet transferi için sürpriz bir yıldızın peşinde olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.07.2024 - 06:40
Jose Mourinho'nun talebi doğrultusunda bazı isimleri Lugano maçına kadar takıma kazandırmak isteyen Fenerbahçe'de yönetim, çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
Birbirinden önemli yıldızlarla görüşen sarı-lacivertlilerin sürpriz bir isme yöneldiği iddia edildi.
İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport, Milan'ın Romelu Lukaku'yla anlaştığını ve süper starı kadrosuna katmak için Divock Origi'yi satacağını yazdı.
2 MİLYON ÖNERİLDİ
"Lukaku transferine Türkiye asisti" başlığıyla verilen haberde, Origi'nin Türkiye'ye satılacağı öne sürüldü.
29 yaşındaki Belçikalı golcüyü isteyen kulüplerden birinin de Fenerbahçe olduğu iddiası var.
İtalyanlar, bunu yazmasa da Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, Origi için nabız yokladı.
Piyasa değeri 5 milyon euro olan Origi için Fenerbahçe'nin Milan'a 2 milyon euro teklif ettiği belirtildi.
BEŞİKTAŞ'LA DA ADI ANILDI
Beşiktaş, geçen sezon Origi için nabız yoklamıştı. Belçikalı golcünün adı bu sene transfer sezonunun açılmasının ardından da siyah-beyazlılarla anılmıştı.
Ancak, Beşiktaş tarafından Origi için herhangi bir adım atılmadı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kanarya'da takım ayrılacak isimlerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilere transferde adeta piyango vurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında 9 Kasım Pazar günü Zecorner Kayserispor'u konuk edecek. Chobani Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de 1 numaralı transfer gündemi santrfor. Sarı lacivertlilerde En Nesyri ve Duran'dan istediği verimi alamayan teknik heyet golcü hamlesi istedi. Fenerbahçe bu gelişme sonrası sezon başında da gündeme gelen Alexander Sörloth için İspanya'ya çıkarma yapacak. İşte yapılacak teklif... -
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kaldığı maçı yöneten Allard Lindhout için sürpriz bir detay ortaya çıktı. İşte Hollandalı hakemin 3 yıl önce yaşadığı o olay... (FB spor haberi)