Fenerbahçe Süper Lig'de Alanyaspor'u konuk ediyor!
Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında 11 Şubat Pazar günü Corendon Alanyaspor'u konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Çağdaş Altay yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.02.2024 - 10:44
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında 11 Şubat Pazar günü Corendon Alanyaspor'u ağırlayacak.
Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Çağdaş Altay yönetecek.
Ligde oynadığı 24 maçta 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertli takım, 63 puan toplarken averaj farkıyla Galatasaray'ın önünde lider durumda bulunuyor.
Fenerbahçe, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçında konuk olduğu Gaziantep FK'yi 2-0 yenerek kupada çeyrek finale yükseldi.
FENERBAHÇE'DE EKSİKLER
Fenerbahçe'de sakatlığı süren Fred'in yanı sıra Gaziantep FK deplasmanında sakatlanan Joshua King'in, Alanyaspor karşısında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
Ayrıca Nijerya Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'nda finale yükselen Bright Osayi-Samuel de eksik olan bir diğer oyuncu.
Sarı-lacivertli ekipte 2 oyuncu da sarı kart sınırında. Michy Batshuayi ve Alexander Djiku, yarın forma giyip kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.
BECAO, 105 GÜN SONRA SAHAYA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Becao, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda Alanyaspor maçının kadrosunda yer alacak.
Sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan ve form tutan 28 yaşındaki oyuncu, Alanyaspor mücadelesiyle birlikte sahalara dönmeye hazırlanıyor.
Süper Lig'in 10. haftasında 29 Ekim 2023 tarihinde oynanan Pendikspor mücadelesinde sakatlanan Becao, ligde 14, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de 3 maçta forma giyemedi.
Brezilyalı oyuncu yarın forma giymesi durumunda 105 gün sonra sahaya çıkmış olacak.
SERDAR DURSUN 8 AY SONRA FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe'nin ara transferde Fatih Karagümrük'ten kadrosuna kattığı Serdar Dursun, 8 ay sonra sarı-lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe'ye 2021 yaz transfer döneminde transfer olup 2 sezon oynayan 32 yaşındaki futbolcu, sezon başında eski takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük'e gitmişti.
Son olarak 11 Haziran 2023'te Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe forması altında sahaya çıkan Serdar Dursun, yarın oynaması durumunda 245 gün sonra yeniden sarı-lacivertli formayı sırtına geçirecek.
DZEKO 5 MAÇTIR SUSKUN
Süper Lig'de 16 golle krallık listesinin en üst sırasında bulunan golcü futbolcu Edin Dzeko, ligde 5 maçtır gol atamıyor.
Sarı-lacivertli ekip, Dzeko'nun skor üretemediği 5 mücadelede 4 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, bu maçlarda goller İrfan Can Kahveci (2), Cengiz Ünder (3) ve Michy Batshuayi'den (2) geldi.
DİĞER HABERLER
-
Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan, Turkuvaz Medya Spor Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Safi, Kerem Aktürkoğlu transferinin detaylarına da değindi. İşte ayrıntılar... -
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu bilinen Lewandowski, Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Polonyalı süperstar Robert Lewandowski, geleceğine dair ayrılık sinyali verdi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Santrfor pozisyonunda En-Nesyri'nin formundan memnun olmayan ve Faslı golcünün yerini yıldız bir isimle doldurmak isteyen Fenerbahçe'de Robert Lewandowski isteği sürüyor. İtalyan basınından yer alan habere göre, sarı-lacivertliler bu transferde tek aktör değil. Avrupa devi, Polonyalı golcü için hamlesini yapmak üzere. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Viktoria Plzen maçının hakemi Allard Lindhout’un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA’ya resmi başvuru yaptığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)