FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Sebastian Szymanski'nin vatandaşı F.Bahçe'ye! Transfere kefil oldu
Sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de adından söz ettiren hamleler yapan Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertliler Sebastian Szymanski'nin vatandaşı için devreye girerken, Polonyalı oyuncu transfere kefil oldu. İşte detaylar... | Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.02.2024 06:40
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Bitexen Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.
Sezon öncesi hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren ve kadrosunu önemli ölçüde yenileyen sarı-lacivertliler, kış transfer dönemine de hızlı bir giriş yaptı.
Stoper ve orta saha mevkilerini güçlendiren Kanarya, Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağladı.
Eksik görülen yerleri güçlendiren Fenerbahçe, hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvadı.
Umut Nayir'i Pendikspor'a kiralayan sarı-lacivertliler, sezon başında ayrılarak VavaCars Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'u yeniden takıma kazandırmaya hazırlanıyor.
Tecrübeli golcünün transferini kısa süre içerisinde açıklaması beklenen sarı-lacivertlilerden bir forvet hamlesi daha geldi.
ADRIAN BENEDYCZAK YAKIN TAKİPTE
Fotomaç'ın haberine göre; Kent ve King'le yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'nin Parma'da forma giyen Adrian Benedyczak'ı bir süredir yakından takip ettiği ortaya çıktı.
İsmail Kartal'ın onay verdiği Polonyalı sol kanat için resmi teklif yapılacak.
Sebastian Szymanski'nin de olumlu görüş bildirdiği 23 yaşındaki Adrian, santrfor ve sağ kanat olarak da görev yapıyor.
1.91 metrelik boyuyla hava toplarında çok etkili olan genç oyuncu bu sezon 23 maçta 8 gol attı, 1 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi konuk edecek Aston Villa'da teknik direktör Unai Emery, kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin kalitesine dikkat çeken İspanyol çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye büyük saygı duyduklarını vurguladı. -
Fenerbahçe, Aston Villa maçı kamp kadrosunu açıkladı. -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle rehabilitasyon sürecini sürdüren Romelu Lukaku ise son antrenmanda takımla birlikte çalışmadı.