Erman Toroğlu: Bir yerde kıstırırlar mı bilmiyorum
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'de 7. haftada yine hakemlere büyük tepki vardı. A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Yazarı Erman Toroğlu'dan dikkat çeken sözleri geldi. İşte Toroğlu'nun köşe yazısı...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.10.2023 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 02.10.2023 - 15:10
İŞTE TOROĞLU'NUN YAZISI:
İyi kötü çirkin… Bu bir film adıydı. İki gündür bu filmi Türk futbolunda izliyorum. Ama başlıkları biraz değiştireceğim. İyinin yanına çok koyacağım, çok iyi olacak; bu F.Bahçe. İyi G.Saray, kötü Beşiktaş ve Konya, çirkin hakemler… Türk futbolunu yıllardır için için kemiren, çınar ağacını bitirir gibi bitiren bir hakem olayı var. Bu olaya ben şu adı veriyorum; Türk futbolunun kanserleri.
Kim geliyorsa temizlikten bahsediyor ama etraf pislik kokuyor. İnanamıyorum, VAR ve AVAR varken bunlar yaşanıyor. Eğer bu böyle giderse vah ki vah! Futbolcuyu sinirlendireceksin, hakkını vermeyeceksin, o da sinirlenip ters hareket yapacak, sonra atacaksın ve 'Haklıyım' diyeceksin. Bunların da babaları da ağabeyleri de öyleydi. İyi tanıdığım, bildiğim içim bunu da söylüyorum. Fakat bu sene F.Bahçe, G.Saray öyle bir kadro kurdular ki hakemlerin de bunlarla baş edeceğini zannetmiyorum. Amaaaaaa öyle yerlerde bazı şeyler yapacaklar ki tahmin ediyorum, hep beraber göreceğiz. İnşallah düşündüğüm gibi olmaz.
İşte dünkü maçlarda gördüklerimiz F.Bahçe'nin lehine net penaltıyı verme, peki F.Bahçeli bir futbolcu sinirlendi, bir hareket yaptı, bir sarı, ikinci sarı kırmızı göster, atıver. Sonra ne olacak? Ama sarılacivertliler öyle takım kurmuşlar ki hakemler bir yerde kıstırırlar mı merak ediyorum. Aynı olayı G.Saray için de söyleyebilirim. Zaten ligde F.Bahçe, G.Saray var. Bunlara yakın bir de Adana Demirspor. Diğerleri hikaye. Zaten bunu ben de söylemiyorum, iki haftadır bunlarla oynayan takımların teknik adamlar söylüyor.
DİĞER HABERLER
-
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Samsunspor’u 2-0 yenen Fenerbahçe’de, yeni transfer Anthony Musaba yaptığı iki asistle geceye damga vurdu. Sarı lacivertliler karşılaşmanın ardından Musaba için flaş bir paylaşım yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe bu akşam 4 farklı branşta çıktığı 4 maçta da galip geldi. Sarı-lacivertlilerin futbol, kadın ve erkek basketbol ve kadın voleybol takımları çıktığı maçlarda galip gelerek taraftarlarını mutlu etti. -
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe, Samsunspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Domenico Tedesco, Galatasaray’ın final maçının farklı bir statta oynanması talebi hakkında konuştu. İşte Tedesco’nun o sözleri… | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberleri) -
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe, Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek finalde Galatasaray'ın rakibi oldu. Karşılaşmanın ardından sarı lacivertlilerin teknik direktörü Domenico Tedesco açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)