Ankaragücü Fenerbahçe maçı sonrası İrfan Can Eğribayat'tan milli takım sözleri!
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda MKE Ankaragücü'yle karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-lacivertlilerde İrfan Can Eğribayat maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.09.2023 00:12
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
İşte o sözler:
Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. 9'da 9 oldu, çok iyi bizim adımıza. Ülke puanına da katkı yaptık, gruplara kaldık. Güzel bir izin yapacağız. Sonrasında yeniden hazırlanacağız. İnşallah lig sonuna kadar böyle gider. Geniş bir kadromuz var. Bazen dışarıda kalan arkadaşlarımız oluyor. Herkes birbirine destek oluyor. Evden izleyen arkadaşlarımız kazanmamız için dua ediyordur bizlere. Güzel bir takımız, güzle bir birliktelik oldu. Filenin Sultanları'nı da şampiyonlukları için tebrik ederim.
Altay Bayındır kardeşim ile çok uzun zamandır arkadaşız. Birbirimize hep destek oldu. Çok güzel karakterli bir arkadaşımız. Gidebileceği en iyi yere gitti. İnşallah peşinden bizler de oraya gideriz.
Dominik Livakovic çok iyi bir kaleci. 7 Sene boğunca Zagreb'de çok iyi işler yaptı. Dünya Kupası'nda çok iyi işler çıkardı. Birlikte çalışıyoruz. Hoca istediğine şans verecek. Oynayanın Fenerbahçe'ye katkısı olsun yeter.
Milli Takım için bir şey demek istemiyorum. İyi oynadığım sürece, mecbur çağırmak zorunda kalacaklar.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri | UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag'a karşı evinde 2 puan bırakan Fenerbahçe'de tepkiler artıyor. Karşılaşma sonrasında sarı-lacivertli taraftarlardan İsmail Kartal'a yönelik "istifa" sesleri yükselirken Aziz Yıldırım'ın teknik direktör kararı belirleyici olacak. Başkanın, derbinin kaybedilmesi durumunda İsmail Kartal'ın görevine son verip B planını devreye sokacağı öne sürüldü. İşte Aziz Yıldırım'ın aklındaki teknik adam... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag deplasmanında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayan ve son dakikada yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, oyundan çıkarken taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın karşılaşmanın ardından milli futbolcuyla ilgili aldığı karar gündem oldu. İşte yaşanan gelişmenin ayrıntıları... -
İsmail Kartal Galatasaray derbisi için kolları sıvadı kadrosunu oluşturmaya başladı. Tecrübeli çalıştırıcı, ezeli rakibini deplasmanda devirecek olan planların hazırlığına başladı. Özellikle savunmada önemli değişiklikler yapmayı hedefleyen İsmail Kartal, Osimhen için de savunma tandeminde o ismi görevlendirmeye karar verdi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri