Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Trabzonspor maçı sonrası lig ve kupa hakkında konuştu!
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Mücadeleden sonra sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus önemli açıklamalarda bulundu. İşte Jorge Jesus'un sözleri... | Fenerbahçe haberleri
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.05.2023 - 22:42
- Güncelleme Tarihi: 18.05.2023 - 22:50
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Mücadeleden sonra sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE JORGE JESUS'UN SÖZLERİ:
Bugün galip gelmek önemliydi çünkü iyi bir takıma karşı oynayacaktık. Takımım iyi bir maç çıkardı. İlk 30 dakikada çok kaliteli bir oyun sergiledik. Teknik anlamda kaliteli goller attık. 3. gole baktığınızda, takımın teknik kalitesini görüyorsunuz.
Şimdi yapmamız gereken şey, çarşamba günü Sivasspor'la oynayacağımız maça odaklanmak. O maç bizi finale taşıyabilir. Bizim için çok önemli bir maç.
"ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞANSIMIZ VAR"
Şampiyonluk için matematiksel olarak şansımız var, sonuna kadar gideceğiz. Bitime 3 hafta kaldı. Fenerbahçe bitime bu kadar az süre kala, 2 kupada şansını en son ne zaman sürdürdü bilmiyorum. Henüz bir şey kazanmadık ancak kazanabiliriz, çalışmaya devam edeceğiz.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etti! (Maçın özeti) -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçında kozlarını paylaştı. Dev karşılaşma siyah beyazlıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül ise nefes kesen mücadelenin ardından sarı lacivertli o ismi eleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi) -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlılar dev derbiden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini flaş ifadelerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi) -
Fenerbahçe ile Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası C grubu ilk hafta maçında karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan derbi mücadelesini siyah beyazlılar 2-1 kazanmasını bildi. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da Fenerbahçe - Beşiktaş müsabakasının ardından hakem Oğuzhan Çakır'a eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi)