FENERBAHÇE HABERİ: Enkazdan kurtarılan Mehmet Akif Ağaç, Jorge Jesus ve futbolcularla bir araya geldi
Kahramanmaraş'ta enkazdan kurtulan Mehmet Akif Ağaç, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve futbolcularla buluştu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2023 - 12:48
Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta enkazdan kurtarılan ve İstanbul'a gelen Fenerbahçe taraftarı Mehmet Akif Ağaç, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jorge Jesus ve futbolcularla bir araya geldi. Sarı-lacivertlilerin konuyla ilgili sosyal hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Dün misafirimiz olan ve Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde konuk ettiğimiz 15 yaşındaki taraftarımız, bugün de Can Bartu Tesislerimizde konuğumuz oldu. Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, teknik ve idari heyetimiz ile futbolcularımızla bir araya gelen Mehmet Akif Ağaç, tesislerimizi de gezdi" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transfer listesinde yer alan Aston Villa'nın Belçikalı yıldızı için resmi temaslara başladı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde Feyenoord'u 5-2 mağlup eden Fenerbahçe, rakibini saf dışı bırakarak play-off turuna yükseldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin müthiş performansını değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de erteleme maçları hariç açılış haftası geride kalırken, sezonun şampiyonluk oranları da güncellendi. İşte 4 büyüklerin şampiyonluk şansları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Feyenoord'u 5-2'lik skorla mağlup ederek play-off turuna yükselen Fenerbahçe'de gözler Benfica eşleşmesinin öncesinde transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler bir dönem adı Galatasaray ile de anılan Real Madrid'in Ukraynalı kalecisi Andriy Lunin'i listesine aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi)