Kamilcan Ağdaş enkazdan Fenerbahçe forması ile çıkarıldı! O sözleri yürek yaktı
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrası tüm Türkiye yaralarını sarmayı sürdürüyor. Kahramanmaraş'ta depremin 119. saatinde enkazdan canlı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş'ın üzerinde Fenerbahçe forması olması gündem yaratmıştı. Kamilcan'ın enkaz sonrası o sözleri yürekleri yaktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.02.2023 - 09:07
- Güncelleme Tarihi: 11.02.2023 - 12:53
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki şiddetli deprem tam 10 şehrimize ağır hasarlar verdi.
Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra tüm Türkiye'de seferberlik ve OHAL ilan edildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ili derinden etkileyen büyük deprem sonrası, tüm Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş'ta depremin 119. saatinde enkazdan canlı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş'ın o görüntüleri kısa sürede gündem oldu.
Sabah'ta yer alan habere göre Kamilcan, ertesi gün maç var diye geceden Fenerbahçe formasını giydiğini söyledi.
O görüntü sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.
F.BAHÇE'DEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!
Fenerbahçe Kulübü, enkaz altından kurtarılan Kamilcan ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Sarı lacivertliler, "Bu gece, 119. saatte gözlerimizde yaş, mucizelere bir kez daha inandık biz! Daha gidilecek çok maçımız var, seni bekliyoruz Kamilcan" ifadelerini kullandı.
Siyah beyazlı kulüp de enkaz altından kurtulan Kamilcan Ağdaş ile ilgili "Mucizelere çok ihtiyacımız var, hoş geldin Kamilcan. Seni en yakın zamanda Fenerbahçe maçlarında görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Ederson'un lisansını çıkardı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 4. hafta tamamlandı. Galatasaray çıktığı 4 maç sonunda 12 puan toplayarak ilk 4 haftayı lider olarak kapattı. Öte yandan Süper Lig'de şampiyonluk oranları da güncellendi. Peki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oranları nasıl oluştu? İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, hareketli günlerden geçiyor. Son günlerde transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ve adı hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe ile anılan Nijeryalı kanat Ademola Lookman transferi için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Ederson'un transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Öte yandan sarı lacivertliler, Brezilyalı file bekçisinin sözleşme detaylarını da duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)