Westerlo'ya transfer olan Muhammed Gümüşkaya: Hala büyük bir Fenerbahçeliyim
Fenerbahçe'den ayrılarak Belçika ekibi Westerlo'ya transfer olan Muhammed Gümüşkaya açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, "Gönül Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'ya gitmek isterdi ama kısmet olmadı. Avrupa'da devam ediyorum ve kendimi geliştirerek Avrupa'da devam etmek istiyorum" dedi. İşte o sözler...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.12.2022 - 12:05
Belçika ekibi Westerlo'nun genç futbolcusu Muhammed Gümüşkaya, "Gönül Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'ya gitmek isterdi ama kısmet olmadı. Avrupa'da devam ediyorum ve kendimi geliştirerek Avrupa'da devam etmek istiyorum" dedi.
Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya'nın Belek turizm bölgesinde kamp yapan Belçika Pro Ligi ekiplerinden Westerlo'da takımın Türk oyuncusu Muhammed Gümüşkaya, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
Westerlo'ya transferini ve kamp ortamını değerlendiren Gümüşkaya, "4-5 ay oldu. Kısa da olsa burada hasret gideriyoruz. Tabii ki burada olduğumuz için mutluyuz, kısa bir zamanımız kaldı. Belçika'ya döneceğiz. Kamp ortamı şahane. Yemekler ve kamp olanakları çok güzel. Çok yoğun antrenman yapıyoruz. Bir antrenmanda 13-14 kilometrelere çıkıyoruz. Güzel hazırlanıyoruz ve ligde de iyi gidiyoruz. Avrupa'da oynamak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
"GÖNÜL FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAYIP AVRUPA'YA GİTMEK İSTERDİ"
Avrupa hayalinin hep olduğunu ve kariyerinin de böyle başladığını söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, "Yolum Avrupa'ya düşecekti çünkü Avrupa'da oynamak istiyordum. Gönül Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayıp, Avrupa'ya gitmek isterdi ama kısmet olmadı. Avrupa'da devam ediyorum. Kendimi geliştirerek Avrupa'da devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
"TRANSFERİM ZORLU VE UZUN BİR SÜREÇTİ"
Transfer sürecini de değerlendiren Gümüşkaya, "Zorlu ve uzun bir süreçti. Gönül Fenerbahçe'de oynamak isterdi ancak oynama sürem azdı. Hasan Çetinkaya bu süreçte çok uğraştı. Sonrasında da buraya geldik" açıklamasında bulundu.
"HAYALİM MİLLİ TAKIM FORMASI"
A Milli Takım forması hedefinden de bahseden hücum oyuncusu, "Alt yaş gruplarında milli formayı giydim ama her Türk futbolcu gibi hayalim A Milli Takım forması giymek" dedi.
"KENDİMİ GELİŞTİREREK İSPANYA'YA TRANSFER OLMAK İSTİYORUM"
Önceliğini gelişimine verdiğini söyleyen Gümüşkaya, "4 senelik bir sözleşme imzaladık. Kendimi geliştirerek futbolumu ve mental anlamda kendimi geliştirerek İspanya'ya transfer olmak istiyorum" dedi..
"BÜYÜK BİR FENERBAHÇELİYİM"
Sarı-lacivertli taraftarlara da sevgisini ileten Gümüşkaya, "Hepsine çok teşekkür ederim. Doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Sokakta futbol oynarken de Fenerbahçe forması giyiyordum. A takım forması da giydiğim için çok gururluyum. Şu an Fenerbahçe forması giymiyorum ama büyük bir Fenerbahçeliyim" ifadelerini kullandı.
Yeniden Fenerbahçe forması giyer misin sorusuna da Gümüşkaya, "İnşallah" cevabını verdi.
DİĞER HABERLER
-
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftası, büyük bir heyecana sahne olacak dev bir derbiye ev sahipliği yapıyor. Kadın futbolunun yükselen rekabetini en iyi yansıtan karşılaşmalardan biri olan Fenerbahçe arsaVev-Galatasaray GAİN mücadelesi, futbolseverlerin gözlerini yeniden sahaya çevirecek. Sezonun kritik dönemine girilirken iki ezeli rakip de hem prestij hem de puan tablosu açısından son derece önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Chobani Stadyumu’nda oynanacak bu özel randevuda iki takım da sahaya yalnızca 3 puan hedefiyle çıkacak. Peki, Fenerbahçe arsaVev-Galatasaray GAİN maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? -
A Spor yorumcusu Ozan Zeybek, Fenerbahçe'nin transfer harekatına dair açıklamalarda bulundu. Zeybek, "Fenerbahçelilere müjde vereyim: Ferdi Kadıoğlu büyük ihtimalle devre arasında geri dönüyor. Robert Lewandowski ve Alexander Sörloth için yüzde 30 diyordum, şu an yüzde 49 diyorum." ifadelerini kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. hafta maçında 11 Aralık Perşembe günü SK Brann ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertliler Tedesco'nun talepleri doğrultusunda o mevkiye de transfer yapacak. İşte detaylar... (FB spor haberi)