Fenerbahçe’den ayrılan Berisha Ausburg’ta küllerinden doğdu! Almanya ile Dünya Kupası ihtimali...
Fenerbahçe’den ayrılarak sezon başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Ausburg’a kiralanan Mergim Berisha için kulübün sportif direktörü Stefan Reuter, Kicker'a açıklamalarda bulundu. Reuter Berisha'nın performansından memnun olduklarını belirtirken, "Almanya'nın Dünya Kupası kadrosunda bir sürpriz olursa forvetimiz Mergim Berisha değerlendirilebilir." ifadelerini kullandı. (aspor.com.tr / Dış Haberler / Bora SALGIN)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.09.2022 - 19:24
Fenerbahçe'den ayrılarak sezon başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Ausburg'a kiralanan Mergim Berisha, gösterdiği performansla gündemde… 24 yaşındaki forvet, Ausburg formasıyla görev yaptığı 3 karşılaşmada 1 kez ağları sarsarken, 1 de asist yaptı.
"ALMANYA İLE DÜNYA KUPASI…"
Genç forvet, Alman ekibinin Austria Lustenau'yu 5-2 mağlup ettiği hazırlık maçında ise adeta şov yaptı ve 90 dakikayı 4 golle tamamladı. Berisha'nın bu performansı sonrası Ausburg'un sportif direktörü Stefan Reuter, Kicker'a açıklamalarda bulundu. Reuter, "Almanya'nın Dünya Kupası kadrosunda bir sürpriz olursa forvetimiz Mergim Berisha değerlendirilebilir." ifadelerini kullandı.
4 MİLYON EURO'LUK OPSİYONU VAR
Augsburg, Mergim Berisha için Fenerbahçe'ye 300 bin euro kiralama ücreti öderken, oyuncunun 4 milyon euroluk da satın alma opsiyonu bulunuyor.
İşte Kicker'da yer alan o haber...
DİĞER HABERLER
-
2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran teknik direktör Jorge Jesus flaş açıklamalarda bulundu. Jorge Jesus, Portekizli meslektaşı Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den ayrılarak Benfica'ya gitmesiyle ilgili konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hücum hattına takviye yapma kararı alan yönetimin, sürpriz bir isim için devreye girdiği öğrenildi. İşte sarı lacivertlilerin yeni golcü hedefi... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçların ardından eleştirilerin hedefi olan Domenico Tedesco'nun geleceği belli oldu. Yönetim, genç teknik adam için kararını verdi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de sosyal medya krizi yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin yeni transferi Archie Brown, Samsunspor maçı sonrası kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medyadaki tüm fotoğraflarını kaldırmıştı. 23 yaşındaki sol bekten sonra şimdi de Faslı golcü En-Nesyri'den flaş bir hamle geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)