Fenerbahçe - Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? | UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de bulunuyor. Peki, Fenerbahçe - Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.08.2022 22:03
Fenerbahçe - Slovacko maçını canlı takip etmek için tıklayın
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Slovacko'yu konuk edecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
FENERBAHÇE - SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Fenerbahçe - Slovacko maçı 4 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak.
FENERBAHÇE - SLOVACKO MAÇININ HAKEMİ KİM?
Fenerbahçe - Slovacko maçında Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro görev yapacak. Pinheiro'nun yardımcılıklarını ise Bruno Alves Jesus ve Luciano António Gomes Maia üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gustavo Fernandes Correia olacak.
FENERBAHÇE'DE 7 EKSİK!
Fenerbahçe, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Joshua King, Altay Bayındır ve Joao Pedro'nun sakatlandığını açıkladı. Bu isimlerin Slovacko maçında oynaması beklenmiyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına dört bir koldan devam ediyor. Savunma hattına takviye yapmak isteyen Yıldırım ve ekibinin, Fransız Malang Sarr için devreye girdiği ve resmi teklif yaptığı kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Hakan Safi, başkan seçilirse Mason Greenwood ve Luis Suarez transferlerini bitirmek istiyor. İki yıldızla prensip anlaşmasına varan Safi'nin, yaklaşık 100 milyon euro'luk bonservis bedelini nasıl karşılamayı planladığı da prtaya çıktı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, hafta sonu yapılacak olan seçim öncesi transfer bombalarını tek tek patlatıyor. Bu doğrultuda Safi'nin, Belçika Ligi takımlarından Club Brugge'de forma giyen o yıldız için 35 milyon Euro'luk teklif yapacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım katıldığı televizyon programında başkan seçilmesi halinde atılacak adımlardan sarı lacivertli kulübün mevcut gündemine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Yıldırım, yapılacak transferlerden de bahsederken Hakan Safi'ye göndermede bulunarak "Ben de Mbappe'yi alacağım" dedi.