FENERBAHÇE HABERLERİ - Kanarya'dan Vargas hamlesi! Espanyol...
Fenerbahçe, Adana Demirspor formasıyla göz dolduran Vargas'a kanca attı. Bonservisi İspanyol ekibi Espanyol'da olan Tangocu yıldız için girişimlere başlandı. Sarı-lacivertlilerde yönetim hücum anlamında fazlasıyla katkısı olan Vargas'ı kadroya katmak için düğmeye bastı.
- Fenerbahçe Haberleri
 - Yayın Tarihi: 27.03.2022 - 23:30
 
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük bir dikkat içinde sürdüren Fenerbahçe çok sayıda önemli ismi aldı. Bu isimlerden birisinin de Matias Vargas olduğu ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler bu sezon Adana Demirspor formasıyla harika bir performans sergileyen Arjantinli kanat oyuncusuna kancayı attı.
 
Yönetimin Adana Demirspor'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Espanyol'da olan Vargas için sezon sonunda harekete geçme kararı aldığı öğrenildi. Bu sezon Süper Lig'de damgasını vuran 24 yaşındaki kanat oyuncusu 4 gol ve 11 asistle tam 15 gole direkt katkıda bulundu.
Vargas'ın sözleşmesinde opsiyon maddesinin olmadığı ve sezon sonunda İspanyol kulübüne geri döneceği ifade edildi. Espanyol ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun mevcut piyasa değeri 4.2 milyon Euro. Fenerbahçe'nin sezon biter bitmez hem İspanyollar'la hem de Matias Vargas'ın menajeriyle temasa geçeceği öğrenildi.
 
Takvim'in haberine göre Espanyol'un 2019 yılında 10.5 milyon Euro karşılığında Velez Sarsfield'tan transfer ettiği Tangocu 2 kez Arjantin Milli Takımı'nın formasını giydi. Her iki kanatta ve 10 numara pozisyonunda görev yapabilen Vargas müthiş top tekniği ve çabukluğu ile Süper Lig'in en etkili hücum oyuncularından birisi olmayı başardı.
DİĞER HABERLER
-  
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, derbide Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Mücadele öncesi Beşiktaş tribünleri, Anderson Talisca'ya tepki gösterdi. İşte detaylar...  -  
Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Ederson, Carlo Ancelotti tarafından hazırlanan Brezilya Milli Takımı aday kadrosunda kendine yer buldu. İşte detaylar...  -  
Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-3 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin karşılaşmada ilk golünü kaydeden İsmail Yüksek, maç sonunda açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...  -  
Fenerbahçe, 6 Kasım Perşembe günü deplasmanda Viktoria Plzen ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)