Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nda moral arıyor! İşte İsmail Kartal'ın Kayserispor maçı muhtemel 11'i
Umutlarını Ziraat Türkiye Kupası’na bağlayan Fenerbahçe, son 16 turunda bu akşam Kayserispor’u ağırlayacak. Kazanan takım çeyrek finale yükselecek. Sarı lacivertlilerde, teknik direktör İsmail Kartal, zorlu müsabakaya farklı bir 11'le çıkacak. İşte detaylar ve son gelişmeler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.02.2022 13:30
- Güncelleme Tarihi: 08.02.2022 13:39
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Ligde zirve yarışından uzaklaşan ve gözünü kupaya çeviren sarılacivertliler, rakibini geçerek adını çeyrek finale yazdırmayı planlıyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre, kupaya 5. turdan katılan Kanarya, Afjet Afyonspor'u 2-0 ile geçerek son 16 turuna yükselmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, ligdeki son maçında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olmuştu.
FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Kanarya'da sakatlıkları bulunan Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ancak henüz yeterince hazır olmayan Altay Bayındır'ın durumuna ise teknik heyet karar verecek.
KAYSERİSPOR GOL YEMEDİ
Hikmet Karaman yönetimindeki Yukatel Kayserispor kupada gol yemeden son 16'ya geldi... Sarı-kırmızılılar 3'üncü turda Artvin Hopa'yı 3-0'la geçerken, 4. turda Iğdır FK'yı, 5. turda ise 68 Aksaray Belediyespor'u 4-0'lık skorlarla mağlup ederek, tur atladı.
MUHTEMEL 11'LER!
FENERBAHÇE: Berke, Nazım, Serdar, Kim, Szalai, Sosa, Ozan, Ferdi, Osayi, Valencia, Serdar Dursun.
KAYSERİSPOR: Bilal, Onur, Uğur, Mert Çetin, Carole, Emrah, İbrahim, Abdülkadir, Carlos, Mane, Gavranovic, Bertolacci.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazartesi günü oynanacak derbi heyecanla beklenirken sarı-lacivertlilerin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü, sarı-kırmızılıların Nijeryalı süper yıldızı Victor Osimhen ile ilgili konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde istatistikler göze çarpıyor. Sarı-kırmızılılar, puan tablosunda sarı-lacivertlilerin önünde olsa da Fenerbahçe'nin ligdeki ilk 8 haftalık periyotta 20 verinin 12'sinde rakibine üstünlük kurarak %50'lik bir fark yakaladığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran teknik direktör Erol Bulut, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendiren Bulut, sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Oğuz Aydın ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. -
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda mali durum, transfer harcamaları ve teknik direktör İsmail Kartal hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Mayıstan sonra ben yokum” diyen Yıldırım, devre arası transferleri için de “Ocak'ta gereken transferleri yapacağız” ifadelerini kullandı.