FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci Altay maçı sonrası konuştu! "Yalan söylüyorlar"
Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, evinde İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ardından konuşan İrfan Can Kahveci flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.01.2022 23:12
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Altay'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de 1 gol - 1 asist yapan İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
İşte Kahveci'nin açıklamaları;
"İçinde bulunduğumuz durumdan ötürü Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyoruz. Çok uzun süredir susuyorum. Sabrettim. Üstümüze algı operasyonları yapmaya çalışıyorlar. Futbolumla herkes eleştirebilir beni, karakterimle ilgili eleştiremez. Bugün iyi oynadı konuşuyor, kötü oynayınca konuşmuyor derler şimdi. Yok hocayı yemişiz, yok 5 kilo fazlam varmış. Sabrettim, sustum. Susmam kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Karakterimi eleştiremezler. Kilo fazlası var diyorlar, nerede! Yağ, kilo ölçümü yapıyorlar bize. Oradalar mıydı? Yalan bunlar."
"Taraftardan ricam bu takımın arkasında durmaları. Tek gücümüz taraftar. Bu galibiyet, inşallah serinin başlangıcı olur."
"Biz hocalardan öğrendiklerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Saha dışında bizim işimiz yok. Başkanımız gece gündüz çalışıyor. Herkes çok istekli, takım arkadaşlarım. Bazen şanssızlıklarımız oluyor. Bazen taraftarlarımız ıslıklıyor ama onlara bir şey diyemem."
"Ben Fenerbahçeliyim. Benim hayalim hep Fenerbahçe'ydi. Burada şampiyonluklar yaşamak, sonra Avrupa'ya gitmek istiyorum. Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Taraftarımız dün ıslıklar, bugün alkışlar. Onlara bir şey diyemem. Ben de Fenerbahçe taraftarıyım. 3 kez sakatlandım Fenerbahçe'ye geldikten sonra. Şanssızlıklar oldu."
"Oyun tarzım dışarıdan isteksiz görünebilir ama benim tarzım bu. Ben 4-5 yaşımdan beri nasıl futbol oynuyorsam bugün aynı istekle oynuyorum. İnşallah kendimi anlatabilmişimdir. Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe için her sorumluluğu alırım."
"Mesut Ağabey, ender gördüğüm karakterlerden bir tanesi. Çok büyük yıldız. Çok büyük yerlerde oynadı. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Çok sevdiğim bir ağabeyim. O da, ben de Fenerbahçe için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin beklenen açıklamalar geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin ve Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol yıldızın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Dizindeki kıkırdak lezyonu nedeniyle ameliyat edilecek olan Asensio'nun yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kaçıracağı kritik maçlar da belli oldu. İşte Asensio'nun forma giyemeyeceği karşılaşmalar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında evinde Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, zirve takibini aldığı galibiyetle sürdürdü. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-lacivertlilerin elde ettiği galibiyetin ardından dikkat çeken yorumlar yaptı. -
Fenerbahçe, Marco Asensio'nun sakatlık durumu ve tedavi süreci hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, önümüzdeki hafta Marco Asensio'nun ameliyat olacağını açıkladı. -
Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performans ile beklentilerin altında kalan yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kötü performansı devam etmesi halinde o yıldızı ilk 11'den kesebileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi)